Emaliowanie
Emaliowanie
(11-08-2015, 10:28 PM)Leszek Masz na myśli przeniesienie toneru z papieru na srebro ?
(11-08-2015, 10:28 PM)Leszek Masz na myśli przeniesienie toneru z papieru na srebro ?
Na białej emalii/porcelanie cyfry są drukowane. będzie to ten sam proces, tylko nadmiar materiału zostanie wytrawiony 
(11-11-2015, 07:37 PM)kriss Na białej emalii/porcelanie cyfry są drukowane. będzie to ten sam proces, tylko nadmiar materiału zostanie wytrawiony
@Leszek już masz pomoc. Wygląda na to, że maga ma doświadczenie w tym temacie. Jedyna moja
uwaga to cyfry powinny być ułożone jak tekst pisany plus połączenia. Nie jak na cyferblacie. Przypuszczam,
że proces trawienia nie zachodzi idealnie na całej powierzchni i cyfry by się rozsypały. Jak będą połączone
ścieżkami to rozetniesz je skalpelem pod mikroskopem. Pozostanie ułożyć je na kleju i usmażyć z emalią 
Znalazłem przykład zastosowania emalii który mi odpowiada , nie za dużo i w zgodzie z całością www.youtube.com/watch?v=hwl1oVznaSI
(11-19-2015, 03:59 PM)kolorowy Znalazłem przykład zastosowania emalii który mi odpowiada , nie za dużo i w zgodzie z całością www.youtube.com/watch?v=hwl1oVznaSI
(11-19-2015, 03:59 PM)kolorowy Znalazłem przykład zastosowania emalii który mi odpowiada , nie za dużo i w zgodzie z całością www.youtube.com/watch?v=hwl1oVznaSI