Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA Książki o jubilerstwie.

Książki o jubilerstwie.

Książki o jubilerstwie.

Amarylis
Miedziany
2
11-25-2011, 02:06 PM
Nie wiem czy dobrze umieściłam temat, ale jeśli nie to proszę o przeniesienie.
Czy moglibyście polecić jakieś dobre książki o jubilerstwie? Może ktoś z Was mógłby mi przesłać? Napisałam na pw do dwóch osób z forum, bo z rozmowy na forum wychodziło, że są w posiadaniu takowych, ale minęło już kilka dni i bez odzewu... Będę wdzięczna za pomoc, bo bardzo mi zależy Uśmiech
Amarylis
11-25-2011, 02:06 PM #1

Nie wiem czy dobrze umieściłam temat, ale jeśli nie to proszę o przeniesienie.
Czy moglibyście polecić jakieś dobre książki o jubilerstwie? Może ktoś z Was mógłby mi przesłać? Napisałam na pw do dwóch osób z forum, bo z rozmowy na forum wychodziło, że są w posiadaniu takowych, ale minęło już kilka dni i bez odzewu... Będę wdzięczna za pomoc, bo bardzo mi zależy Uśmiech

kamson
Złoty
119
11-25-2011, 09:31 PM
ZŁOTNICTWO i PROBIERNICTWO Zastawniak Franciszek-to po pierwsze ,
Metale szlachetne M. Jopkiewicz J. Kubica -To po drugie
Obliczenia Złotnicze J.Nierzwicki
To trzy ksiązki bez których trudno by mi było w życiu Puść oczko Polecam
kamson
11-25-2011, 09:31 PM #2

ZŁOTNICTWO i PROBIERNICTWO Zastawniak Franciszek-to po pierwsze ,
Metale szlachetne M. Jopkiewicz J. Kubica -To po drugie
Obliczenia Złotnicze J.Nierzwicki
To trzy ksiązki bez których trudno by mi było w życiu Puść oczko Polecam

05-16-2012, 09:55 PM
http://chomikuj.pl/przemo94 Ja tutaj wklejam adres do mojego chomika, ale to tylko po to żebyście mogli zobaczyć jakie tytuły czytam, nie wolno tego pobierać, bo to przecież nielegalne, ja sobie te pliki tam tylko dałem żeby mi na dysku nie zajmowały miejsca, pzdr Uśmiech Tam jest na razie tylko jedna kniga, bo na więcej czasu nie miałem, jutro może coś dorzucę
Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-16-2012, 10:02 PM przez Przemek.

Zajrzyj do mojego antykwariatu IMARI - antyki i design
Przemek
05-16-2012, 09:55 PM #3

http://chomikuj.pl/przemo94 Ja tutaj wklejam adres do mojego chomika, ale to tylko po to żebyście mogli zobaczyć jakie tytuły czytam, nie wolno tego pobierać, bo to przecież nielegalne, ja sobie te pliki tam tylko dałem żeby mi na dysku nie zajmowały miejsca, pzdr Uśmiech Tam jest na razie tylko jedna kniga, bo na więcej czasu nie miałem, jutro może coś dorzucę

Zajrzyj do mojego antykwariatu IMARI - antyki i design

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości