Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie MIEDZIANE FORUM WŁASNORĘCZNIE Moje zmagania z blachą...

Moje zmagania z blachą...

Moje zmagania z blachą...

Strony (19): Wstecz 1 12 13 14 15 16 19 Dalej  
helmet
Platynowy
283
09-21-2016, 08:26 AM
Niestety kwiatki i motylki też słabo schodzą.. Uśmiech
Załączone pliki
Miniatury

helmet
09-21-2016, 08:26 AM #131

Niestety kwiatki i motylki też słabo schodzą.. Uśmiech

Załączone pliki
Miniatury

kriss
Diamentowy
2,208
09-21-2016, 08:33 AM
(09-21-2016, 08:26 AM)helmet Niestety kwiatki i motylki też słabo schodzą.. Uśmiech

Prace Rudolfa zawsze przyciągały uwagę. Trochę pozmieniaj w tym temacie, a kwiatki i motylki pójdą jak woda Uśmiech

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/
kriss
09-21-2016, 08:33 AM #132

(09-21-2016, 08:26 AM)helmet Niestety kwiatki i motylki też słabo schodzą.. Uśmiech

Prace Rudolfa zawsze przyciągały uwagę. Trochę pozmieniaj w tym temacie, a kwiatki i motylki pójdą jak woda Uśmiech

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/

helmet
Platynowy
283
09-21-2016, 08:40 AM
Pododaję trochę cycków Uśmiech
helmet
09-21-2016, 08:40 AM #133

Pododaję trochę cycków Uśmiech

szrapnel
Platynowy
302
09-21-2016, 10:51 AM
(09-21-2016, 01:23 AM)cactoos A ja gostka lubię. Pasuje mi rura od odkurzacza i organy.
Tak sobie myślę, że Giger robił steam punk, nim ów stał
się modny. Niestety ani Giger, ani steam punk nie są
pomysłami na zarobek. Ludeczkowie wolą kwiatki i motylki,
więc dostają kwiatki i motylki. Motylek z rurą od odkurzacza
w ... brrr! Biggrin

Zabrzmiało jak bym nie lubił, już się poprawiam Uśmiech
Klimat RH+ to dark science fiction.... zamiast bajek dostawałem od ojca miesięcznik/nowa fantastyka do czytania nie miałem wyjścia Puść oczko

Steampunk(Victorian Science Fiction) to mechanizmy, przekładnie i zbiorniki na parę taki J Verne czy Wells.. oczywiście jest tu "mroczność" ale tak przypudrowana.
Prace Gigera idą w kierunku androidów, bioniki i cyborgów (Borg z Star Treka) więcej w nich obłędu Lovcrafta....
szrapnel
09-21-2016, 10:51 AM #134

(09-21-2016, 01:23 AM)cactoos A ja gostka lubię. Pasuje mi rura od odkurzacza i organy.
Tak sobie myślę, że Giger robił steam punk, nim ów stał
się modny. Niestety ani Giger, ani steam punk nie są
pomysłami na zarobek. Ludeczkowie wolą kwiatki i motylki,
więc dostają kwiatki i motylki. Motylek z rurą od odkurzacza
w ... brrr! Biggrin

Zabrzmiało jak bym nie lubił, już się poprawiam Uśmiech
Klimat RH+ to dark science fiction.... zamiast bajek dostawałem od ojca miesięcznik/nowa fantastyka do czytania nie miałem wyjścia Puść oczko

Steampunk(Victorian Science Fiction) to mechanizmy, przekładnie i zbiorniki na parę taki J Verne czy Wells.. oczywiście jest tu "mroczność" ale tak przypudrowana.
Prace Gigera idą w kierunku androidów, bioniki i cyborgów (Borg z Star Treka) więcej w nich obłędu Lovcrafta....

mysz
Unregistered

09-21-2016, 11:37 AM
kolorowy[Obrazek: szamek1.jpg]
A oto podobno nie udany odlew  Biggrin Biggrin Biggrin dla mnie jedna z lepszych biżu jaką widziałem przez ostatnie kilka lat  Biggrin Biggrin Biggrin

Dzień dobry Uśmiech Ładne zdjęcie!!!  Pewnie ze strony Muzeum Ziemi??!!! Dział Archeologia i Wykopaliska ??!!! Męski pierścień z wypustką!!!  Pewnie był odznaczeniem dla bohatera, który mamuta w całości do  jaskini zatargał Serce  Ładny w  swojej kategorii... hmmm... urodowej??
mysz
09-21-2016, 11:37 AM #135

kolorowy[Obrazek: szamek1.jpg]
A oto podobno nie udany odlew  Biggrin Biggrin Biggrin dla mnie jedna z lepszych biżu jaką widziałem przez ostatnie kilka lat  Biggrin Biggrin Biggrin

Dzień dobry Uśmiech Ładne zdjęcie!!!  Pewnie ze strony Muzeum Ziemi??!!! Dział Archeologia i Wykopaliska ??!!! Męski pierścień z wypustką!!!  Pewnie był odznaczeniem dla bohatera, który mamuta w całości do  jaskini zatargał Serce  Ładny w  swojej kategorii... hmmm... urodowej??

silverpaul
Unregistered

09-21-2016, 11:52 AM
(09-21-2016, 11:37 AM)mysz kolorowy[Obrazek: szamek1.jpg]

Brawo! Też uważam, że mało urodziwy. U mnie zasiliłby złom
silverpaul
09-21-2016, 11:52 AM #136

mysz
Unregistered

09-21-2016, 12:04 PM

ale etniczna biżuteria Pańskich rąk i pomysłów chyba jednak tak ?? Serce   Cycki to trochę słaby patent dla kobiet!! Mam własne... po co mi zapasowa para ?? Uśmiech
mysz
09-21-2016, 12:04 PM #137

ale etniczna biżuteria Pańskich rąk i pomysłów chyba jednak tak ?? Serce   Cycki to trochę słaby patent dla kobiet!! Mam własne... po co mi zapasowa para ?? Uśmiech

helmet
Platynowy
283
09-21-2016, 12:17 PM
Widzę, że nic tu się nie ukryje...inwigilacja totalna Uśmiech W takim razie tematu cycków nie będę poruszał Puść oczko
helmet
09-21-2016, 12:17 PM #138

Widzę, że nic tu się nie ukryje...inwigilacja totalna Uśmiech W takim razie tematu cycków nie będę poruszał Puść oczko

mysz
Unregistered

09-21-2016, 12:44 PM
(09-21-2016, 11:52 AM)silverpaul

Ciiii.... bo chłopakom się podoba!!! Uśmiech  Atawistyczne ciągoty przejawiają!! Samce Alfa!! Uśmiech
mysz
09-21-2016, 12:44 PM #139

(09-21-2016, 11:52 AM)silverpaul

Ciiii.... bo chłopakom się podoba!!! Uśmiech  Atawistyczne ciągoty przejawiają!! Samce Alfa!! Uśmiech

mysz
Unregistered

09-21-2016, 12:46 PM
(09-21-2016, 12:17 PM)helmet Widzę, że nic tu się nie ukryje...inwigilacja totalna Uśmiech W takim razie tematu cycków nie będę poruszał Puść oczko

Żadna inwigilacja!! Trzeba było mniej się starać i brzydsze rzeczy robić..... byłby Pan niewidoczny, przezroczysty, niezauważalny !!!! Uśmiech
mysz
09-21-2016, 12:46 PM #140

(09-21-2016, 12:17 PM)helmet Widzę, że nic tu się nie ukryje...inwigilacja totalna Uśmiech W takim razie tematu cycków nie będę poruszał Puść oczko

Żadna inwigilacja!! Trzeba było mniej się starać i brzydsze rzeczy robić..... byłby Pan niewidoczny, przezroczysty, niezauważalny !!!! Uśmiech

Strony (19): Wstecz 1 12 13 14 15 16 19 Dalej  
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości