potrzebuję konkretów co mi będzie potrzebne
potrzebuję konkretów co mi będzie potrzebne
Imenoq, Kageki bardzo słusznie mówicie. Kiedy kumpel uczył mnie robienia noży powiedział, że nóż nie musi być idealny geometrycznie żeby był piękny. To samo dotyczy biżuterii. Osobiście nie przejmuję się śladami młoteczka czy puncyny w miejscu, gdzie ktoś inny wolałby widzieć idealnie gładką powierzchnię na tym, co wykułem. Można nieomal idealny efekt uzyskać ręcznie i to też ma swój urok ale taki rustykalny czy prymitywny styl też jest piękny. Tak więc nie przejmuj się Magdo. Piękno ma różne formy a to co zrobiłaś jest naprawdę ładne.
(01-12-2012, 03:51 PM)magda No to tak mi wyszło, te pierwsze prace , okropne!!!!!!!krzywe!!!!!!! niefachowe!!!!!!!!!!!! Specjalnie dałam oksydę, żeby wydobyć niedociągnięcia i widzę że straszna LIPA!!!!!!! Apropo metalclayu to się łączy ze srebrną blachą bez problemów ,jak widać. Teraz postanowiłam zrobić pierćsionek z bardzo regularnym kamieniem, zobaczymy może tamte były dla mnie za trudne.

(01-12-2012, 03:51 PM)magda No to tak mi wyszło, te pierwsze prace , okropne!!!!!!!krzywe!!!!!!! niefachowe!!!!!!!!!!!! Specjalnie dałam oksydę, żeby wydobyć niedociągnięcia i widzę że straszna LIPA!!!!!!! Apropo metalclayu to się łączy ze srebrną blachą bez problemów ,jak widać. Teraz postanowiłam zrobić pierćsionek z bardzo regularnym kamieniem, zobaczymy może tamte były dla mnie za trudne.