Zdjęcia waszych pracowni i patenty :)
Zdjęcia waszych pracowni i patenty :)
(03-06-2015, 11:23 PM)pete To pokażę i ja kawałek swojego podziemnego królestwa. Normalnie stół stoi w innym miejscu. Na czas wymiany okna musiałem trochę poprzestawiać sprzęty. Teraz muszę znaleźć trochę czasu, żeby stół wrócił pod okno bo tam mam półkę z pozostałą częścią narzędzi.
(03-06-2015, 11:23 PM)pete To pokażę i ja kawałek swojego podziemnego królestwa. Normalnie stół stoi w innym miejscu. Na czas wymiany okna musiałem trochę poprzestawiać sprzęty. Teraz muszę znaleźć trochę czasu, żeby stół wrócił pod okno bo tam mam półkę z pozostałą częścią narzędzi.
Zdjęcia z mojej amatorskiej pracowni. Skromna i ukierunkowana już tylko na emalierstwo.
Wyposażenie też jest skromne ale kryzys zmusił mnie do wyprzedania wiekszości sprzętu.
Górna pracownia plastyczna została ostatnio odmalowana :
Mam niezawodny okap vel wyciąg wrozamet ze spirorurą podłączoną do komina, w oddali widać palnik wodorowy, podstawowy to perun,
silnik foredoma oraz zapasowy z OBIboka, walcarka z rodentu, grawerko-frezarka MAGIC 3 którą każdemu polecam. Mój najnowszy zakup to polerka avalon i nareszcie koniec z pastą polerską w nosie i we włosach. Powiększarka rolkowa jest starsza ode mnie ale nowe nie mają do niej startu. Mam jeszcze sporo drobnych klamotów podręcznych, większość z drugiej ręki, za pół ceny.
Dziś wrzucam zdjęcia swojej kanciapy. Wymaga jeszcze wielu ulepszeń
Mam niezawodny okap vel wyciąg wrozamet ze spirorurą podłączoną do komina, w oddali widać palnik wodorowy, podstawowy to perun,
![[Obrazek: A5CRB.jpg]](http://i.picresize.com/images/2015/07/13/A5CRB.jpg)
Taki macie ordnung na tych stołach, że zachodzi uzasadnione podejrzenie,
że to tylko przykrywka'dla małej fabryczki o profilu farmaceutycznym.
Mój stół dzisiaj wygląda tak
![[Obrazek: A5CRB.jpg]](http://i.picresize.com/images/2015/07/13/A5CRB.jpg)
Pytanie konkursowe brzmi - kto znajdzie suwmiarkę? 
Jakbym siadał do stołu po mojej małżonce, potem robie jeszcze większy bajzel, a gdy nie mogę czegos znalesc to sprzątam,a i tak nie znajduje.