Giloszarka - grawerka
Giloszarka - grawerka
(12-19-2015, 06:13 PM)krzywy Gratuluję świetnych efektów. W dodatku po - jak wnioskuję z dat - kilku dniach prób! Z giloszowaniem nigdy się w praktyce nie zetknąłem, więc tylko sobie popatrzę.
(12-19-2015, 06:39 PM)simoniculus a nie wiem czy trafiłem bo mi się nie wyświetla na ścianie nic o giloszarce czy coś :]
(12-19-2015, 06:13 PM)krzywy Gratuluję świetnych efektów. W dodatku po - jak wnioskuję z dat - kilku dniach prób! Z giloszowaniem nigdy się w praktyce nie zetknąłem, więc tylko sobie popatrzę.
(12-19-2015, 06:39 PM)simoniculus a nie wiem czy trafiłem bo mi się nie wyświetla na ścianie nic o giloszarce czy coś :]
ciekawie te wzory wyglądają

Leszek wracaj do emalii a grawerowanie zostaw innym. Ja mam teraz dużo zleceń i emalia musi zaczekać 
Według mnie to na zdjęciu to giloszowanie. Tam niema ręcznego grawerunku. Oczywiście mogę się mylić 
(12-22-2015, 10:58 PM)kriss Leszek wracaj do emalii a grawerowanie zostaw innym. Ja mam teraz dużo zleceń i emalia musi zaczekać
Według mnie to na zdjęciu to giloszowanie. Tam niema ręcznego grawerunku. Oczywiście mogę się mylić
tu niech się grawerzy wypowiedzą, ale tak idealne prowadzenie rylca ręcznie jest prawie niemożliwe
@Leszek obawiam się, że takich płynnych łuków z różną wysokością nie uzyska