Przygoda z Bursztynem.
Przygoda z Bursztynem.
To musicie zobaczyc .
https://de.pinterest.com/pin/43698997006...tapp%3Apin
(04-14-2015, 07:42 PM)Nordwind Niestety ciecia profesionalna pila do kamieni nie moge wam pokazac bo takowej nie posiadam ale moze ktos z forum ma cos takiego to byl bym wdzieczny za wstawienie.
A tak wogule to kiedys postanowilem zrobic sobie tanim kosztem taka pile na mokro. Kupilem nawet wszystko co do tego bym potrzebowal i w koncu doszedlem do wniosku ze przeciesz tak naprawde wcale tego nie potrzebuje - zucilem w kat i lezy napewno juz troche przyrdzewiale gdzies w garazu.
W zwiazku z tym mam pytanie do was. Czy oplacalo by sie zrobic fotorelacje z adaptacji taniej pily do kafli na pile do kamieni ??? Czy niech sobie tam dalej lezy ???
Wiercenie opisze jutro.

Taka fotorelacja na pewno zmobilizowałaby mojego męża do zrobienia nowej. Zawsze jak coś zobaczy, to chce mu się robić, ja pewnie będę jeszcze z rok prosiła
(04-14-2015, 07:42 PM)Nordwind Niestety ciecia profesionalna pila do kamieni nie moge wam pokazac bo takowej nie posiadam ale moze ktos z forum ma cos takiego to byl bym wdzieczny za wstawienie.
A tak wogule to kiedys postanowilem zrobic sobie tanim kosztem taka pile na mokro. Kupilem nawet wszystko co do tego bym potrzebowal i w koncu doszedlem do wniosku ze przeciesz tak naprawde wcale tego nie potrzebuje - zucilem w kat i lezy napewno juz troche przyrdzewiale gdzies w garazu.
W zwiazku z tym mam pytanie do was. Czy oplacalo by sie zrobic fotorelacje z adaptacji taniej pily do kafli na pile do kamieni ??? Czy niech sobie tam dalej lezy ???
Wiercenie opisze jutro.

Taka fotorelacja na pewno zmobilizowałaby mojego męża do zrobienia nowej. Zawsze jak coś zobaczy, to chce mu się robić, ja pewnie będę jeszcze z rok prosiła
(04-14-2015, 07:28 PM)Nordwind 03
(04-14-2015, 07:28 PM)Nordwind 03
(04-14-2015, 07:42 PM)Nordwind W zwiazku z tym mam pytanie do was. Czy oplacalo by sie zrobic fotorelacje z adaptacji taniej pily do kafli na pile do kamieni ???
(04-14-2015, 07:42 PM)Nordwind W zwiazku z tym mam pytanie do was. Czy oplacalo by sie zrobic fotorelacje z adaptacji taniej pily do kafli na pile do kamieni ???
cactoos napisal : Co tu relacjonować i to jeszcze foto?
I sprawa z pila rozwiazana.
Chcialem wlasnie jak pisze powyzej taka pile bardziej dopasowac do moich potrzeb denerwuje mnie na przyklad brak regulacji wody (po cieciu jestem caly mokry ) no i jeszcze kilka innych modyfikacji by sie przydalo .
Ale moze i prawda jest to forum zlotnicze a nie tam jakies zröb to sam. Z odrobina fantazji ( Kturej nam nie brakuje ) kazdy sobie z tym poradzi.
Kriss - podoba mi sie twöj pomysl z kroplöwka. - Pozwolisz ze wykozystam dla siebie ???
Opal Kingdom - Dzieki za fachowa porade .
Mam problem z przecinaniem perel (przecinam perle w miejscu wiercenia i mam 2 kaboszony) w czym to przytrzymac bo do tej pory trzymam w palcach i przewaznie jedna polöwke zepsuje ( palcöw jakos do tej pory nie pociolem ). Moze macie jakis pomysl ???
Jedrus - moze bys nam pokazal twoja przecinarke ?