PROJEKTY 3D
PROJEKTY 3D
Z jakimi drukarkami 3d bo typów, rozmiarów i metod drukowania jest wiele?
Na razie nie ma godnych polecenia drukarek rodzimej produkcji.
Nszystkie są z importu a w Polsce mają jedynie przedstawicieli.
Ja tak krótko:
Potrzebuję materiał do v-raya bursztyn, znalazłem już pare w necie neistety potrzebuje w formacie .vismat a akurat bursztyny znajduje same .mat
Może ktoś coś podesłać albo doradzić, jak to uruchomić?
V-Ray for Rhino 1.0 (w Matrixie 6.0 update 02 revision 601)
(01-06-2014, 03:38 PM)cactoos Z jakimi drukarkami 3d bo typów, rozmiarów i metod drukowania jest wiele?
(01-06-2014, 03:38 PM)cactoos Z jakimi drukarkami 3d bo typów, rozmiarów i metod drukowania jest wiele?
Cytat:Mozesz podzucic jakies zagraniczne godne polecenia?W prawdzie to nie jest pytanie do mnie... Ale podpowiem, że modeli jest już na tyle dużo, że przed wyborem warto sprecyzować swoje wymagania.
Cytat:Mozesz podzucic jakies zagraniczne godne polecenia?W prawdzie to nie jest pytanie do mnie... Ale podpowiem, że modeli jest już na tyle dużo, że przed wyborem warto sprecyzować swoje wymagania.
Krzys słyszałem pojęcie określające biżuterię, które brzmiało: biżuteria modowa, zaś Twoja biżuteria to biżuteria miodowa! A jak robisz te odwłoczki? Na wybrzeżu to macie sposoby na bursztyn a my pytamy by zaspokoić ciekawość, chyba, że jest to chroniona tajemnica to nie odpowiadaj.