Zestaw Foredom
Zestaw Foredom
Chciałbym odszczekać, ponieważ właśnie spojrzałem kątem oka na pudełko mojego Grobeta,
i jak byk jest napisane "made in china"...wcześniej nie zauważyłem...
Nie zmienia to faktu, że działa toto bardzo ładnie, a i wizualnie nie wzbudza żadnych wątpliwości,
że jest to jakaś jednorazówka...
Chciałbym przeprosić, jeżeli moja sugestia, że to oryginał USA, wprowadziła kogoś w błąd,
i nie daj boże, nabył taki zestaw jako produkt wyprodukowany w USA.
(02-27-2014, 10:18 AM)helmet Pod wpływem namowy kolegi zmieniłem zdanie i zamówiłem Grobeta od sprzedawcy z mojego linka. Przez sprzedawcę zostałem zapewniony, że jeżeli chodzi o Grobety i Foredomy, handlują wyłącznie oryginalnym towarem, ponieważ są przedstawicielami tych firm w polsce, także trochę mnie uspokoił...No nic, zobaczymy co przyjedzie...
Dzięki za zajęcie stanowisk w tej dyspucie
stety lub niestety ale kociuba ma grobety chińskie, i tak sie dzieje że wszystkie grobety pochodzą z chin bo tam je produkuja. kupuje je u amerykanów, ale dostawe ma z chin - stąd też taka dobra cena. Miałam grobeta od kciuby i średno wytrzymuje jakieś 2 lata. Łożyska się sypią. Raczej byłbym za kupnem foredoma.
(02-27-2014, 10:18 AM)helmet Pod wpływem namowy kolegi zmieniłem zdanie i zamówiłem Grobeta od sprzedawcy z mojego linka. Przez sprzedawcę zostałem zapewniony, że jeżeli chodzi o Grobety i Foredomy, handlują wyłącznie oryginalnym towarem, ponieważ są przedstawicielami tych firm w polsce, także trochę mnie uspokoił...No nic, zobaczymy co przyjedzie...
Dzięki za zajęcie stanowisk w tej dyspucie
Na ebay'u w Jankesowie, kupisz cały zestaw Foredoma za niewiele ponad 200 dolków.
proszzzzz bardzo Foredomów całe mnóstwo
Oczywiście te Foredomy też są chińskie bo wszystko jest chińskie oprócz naklejek.
Na chinolskich portalach, np. Alibaba.com. kupicie takie po 100 dolków.
A u nas widziałem za tysiaka. Ale kto bogatemu zabroni pieniadze wyrzucać?