Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA Zestaw Foredom

Zestaw Foredom

Zestaw Foredom

Strony (2): Wstecz 1 2
simoniculus
Platynowy
455
02-28-2014, 12:06 PM
na zdjęciach widać że jeszcze różni się prostnicą
simoniculus
02-28-2014, 12:06 PM #11

na zdjęciach widać że jeszcze różni się prostnicą

helmet
Platynowy
283
02-28-2014, 12:57 PM
ja nie mam pojęcia, mój jest US a lata na 220V...
helmet
02-28-2014, 12:57 PM #12

ja nie mam pojęcia, mój jest US a lata na 220V...

helmet
Platynowy
283
03-02-2014, 06:10 PM
Chciałbym odszczekać, ponieważ właśnie spojrzałem kątem oka na pudełko mojego Grobeta,
i jak byk jest napisane "made in china"...wcześniej nie zauważyłem...
Nie zmienia to faktu, że działa toto bardzo ładnie, a i wizualnie nie wzbudza żadnych wątpliwości,
że jest to jakaś jednorazówka...
Chciałbym przeprosić, jeżeli moja sugestia, że to oryginał USA, wprowadziła kogoś w błąd,
i nie daj boże, nabył taki zestaw jako produkt wyprodukowany w USA.
helmet
03-02-2014, 06:10 PM #13

Chciałbym odszczekać, ponieważ właśnie spojrzałem kątem oka na pudełko mojego Grobeta,
i jak byk jest napisane "made in china"...wcześniej nie zauważyłem...
Nie zmienia to faktu, że działa toto bardzo ładnie, a i wizualnie nie wzbudza żadnych wątpliwości,
że jest to jakaś jednorazówka...
Chciałbym przeprosić, jeżeli moja sugestia, że to oryginał USA, wprowadziła kogoś w błąd,
i nie daj boże, nabył taki zestaw jako produkt wyprodukowany w USA.

antoni
Złoty
186
03-02-2014, 07:35 PM
stety lub niestety ale kociuba ma grobety chińskie, i tak sie dzieje że wszystkie grobety pochodzą z chin bo tam je produkuja. kupuje je u amerykanów, ale dostawe ma z chin - stąd też taka dobra cena. Miałam grobeta od kciuby i średno wytrzymuje jakieś 2 lata. Łożyska się sypią. Raczej byłbym za kupnem foredoma.

(02-27-2014, 10:18 AM)helmet Pod wpływem namowy kolegi zmieniłem zdanie i zamówiłem Grobeta od sprzedawcy z mojego linka. Przez sprzedawcę zostałem zapewniony, że jeżeli chodzi o Grobety i Foredomy, handlują wyłącznie oryginalnym towarem, ponieważ są przedstawicielami tych firm w polsce, także trochę mnie uspokoił...No nic, zobaczymy co przyjedzie...
Dzięki za zajęcie stanowisk w tej dyspucie Uśmiech

tacy przedstawiciele, że za oceanem kupisz taniej
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014, 07:36 PM przez antoni.
antoni
03-02-2014, 07:35 PM #14

stety lub niestety ale kociuba ma grobety chińskie, i tak sie dzieje że wszystkie grobety pochodzą z chin bo tam je produkuja. kupuje je u amerykanów, ale dostawe ma z chin - stąd też taka dobra cena. Miałam grobeta od kciuby i średno wytrzymuje jakieś 2 lata. Łożyska się sypią. Raczej byłbym za kupnem foredoma.

(02-27-2014, 10:18 AM)helmet Pod wpływem namowy kolegi zmieniłem zdanie i zamówiłem Grobeta od sprzedawcy z mojego linka. Przez sprzedawcę zostałem zapewniony, że jeżeli chodzi o Grobety i Foredomy, handlują wyłącznie oryginalnym towarem, ponieważ są przedstawicielami tych firm w polsce, także trochę mnie uspokoił...No nic, zobaczymy co przyjedzie...
Dzięki za zajęcie stanowisk w tej dyspucie Uśmiech

tacy przedstawiciele, że za oceanem kupisz taniej

cactoos
Diamentowy
1,585
03-02-2014, 08:28 PM
Na ebay'u w Jankesowie, kupisz cały zestaw Foredoma za niewiele ponad 200 dolków.
proszzzzz bardzo Foredomów całe mnóstwo
Oczywiście te Foredomy też są chińskie bo wszystko jest chińskie oprócz naklejek.
Na chinolskich portalach, np. Alibaba.com. kupicie takie po 100 dolków.
A u nas widziałem za tysiaka. Ale kto bogatemu zabroni pieniadze wyrzucać?Puść oczko
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014, 08:31 PM przez cactoos.

"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi"   - Antoni Słonimski
cactoos
03-02-2014, 08:28 PM #15

Na ebay'u w Jankesowie, kupisz cały zestaw Foredoma za niewiele ponad 200 dolków.
proszzzzz bardzo Foredomów całe mnóstwo
Oczywiście te Foredomy też są chińskie bo wszystko jest chińskie oprócz naklejek.
Na chinolskich portalach, np. Alibaba.com. kupicie takie po 100 dolków.
A u nas widziałem za tysiaka. Ale kto bogatemu zabroni pieniadze wyrzucać?Puść oczko

"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi"   - Antoni Słonimski

helmet
Platynowy
283
03-02-2014, 10:23 PM
no nikt... Puść oczko
helmet
03-02-2014, 10:23 PM #16

no nikt... Puść oczko

Strony (2): Wstecz 1 2
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości