szlifiernie kamieni
szlifiernie kamieni
Ludzie czy w Polsce rzeczywiście mamy szlifiernie kamieni jubilerskich czy to kity i wszyscy sprowadzają ze wschodu, bo jak szukam tematu po internecie to tak trochę to wygląda. To takie pytanie z ciekawości? Chcę zakupić trochę kamieni naturalnych do srebra, skąd one będą nie ma znaczenia, czy możecie kogoś polecić.?
To widziałem w internecie jakieś kiepskie strony z zaproszeniem do sklepu i na zdjęciach widać było sznury z kamieniami. A co mieli na targach? mi chodzi o głównie o owale na pierścionki, kolczyki wisiorki, kaboszony oczywiście nie przesadnie duże, jakaś ładna masa perłowa też. Dzisiaj w internecie jest tego syntetycznego śmiecia na sznurkach mnóstwo i wszędzie piszą, że naturalne. Widziałem w necie firma Koszewski, babka kazała napisać, napisałem - nie odpisała. Widziałem też Onyx ale może ktoś coś jeszcze słyszał.?
Bilet do Gdańska na Amberiff i wybierasz .
Albo tu Szlifiernia Koszewski
Robił mi nawet na zamówienie do konkretnych opraw.
EDIT
Rzeczywiście - jak napisał szafir - firma Koszewski ma trochę olewkę, ale szlifierze z nich OK.
Najlepiej załatwiać osobiście, ale to Gdynia niestety. Ewentualnie złożyć konkretne zamówienie.
No i oczywiście gros kamieni to syntetyki, niemniej jak zamówisz naturalne, to takie dostaniesz.
A! Najmniejsza ilość na zamówienie to chyba 100.