Stare moje formy
Stare moje formy
Jedni robią przedmioty praktyczne inni uważają, że kreacja artystyczna jest ważniejsza. Dziś byłem na prelekcji uznanego w świecie artysty złotnika Philipa Sajet. Połowa jego prac do noszenia się zupełnie nie nadaje. A nawet w połowie prezentacji miałem myśl, że facet nie lubi kobiet bo ciągle chodziły by pocięte i pokaleczone jego pracami (np używa szkła odkruszonego z bryły i niczym nie obrobionego) . Artystycznie super praktycznie część z nich tylko do patrzenia w galeriach.
(11-08-2014, 09:06 PM)BoBig Jedni robią przedmioty praktyczne inni uważają, że kreacja artystyczna jest ważniejsza. Dziś byłem na prelekcji uznanego w świecie artysty złotnika Philipa Sajet. Połowa jego prac do noszenia się zupełnie nie nadaje. A nawet w połowie prezentacji miałem myśl, że facet nie lubi kobiet bo ciągle chodziły by pocięte i pokaleczone jego pracami (np używa szkła odkruszonego z bryły i niczym nie obrobionego) . Artystycznie super praktycznie część z nich tylko do patrzenia w galeriach.
(11-08-2014, 09:06 PM)BoBig Jedni robią przedmioty praktyczne inni uważają, że kreacja artystyczna jest ważniejsza. Dziś byłem na prelekcji uznanego w świecie artysty złotnika Philipa Sajet. Połowa jego prac do noszenia się zupełnie nie nadaje. A nawet w połowie prezentacji miałem myśl, że facet nie lubi kobiet bo ciągle chodziły by pocięte i pokaleczone jego pracami (np używa szkła odkruszonego z bryły i niczym nie obrobionego) . Artystycznie super praktycznie część z nich tylko do patrzenia w galeriach.