Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM JUBILERSTWO Rodzaje walcarek

Rodzaje walcarek

Rodzaje walcarek

Moroj
Miedziany
7
11-23-2014, 08:18 PM
Chciałbym kupić walcarkę i mam pytanie.Widziałem walcarkę uniwersalną czyli na jednym wałku rowki i płaska.Pytanie-lepiej taką czy z wymiennymi wałkami. Na jakie grubości drutu powinna być walcarka .Proszę też poradę na temat przeciągadła gdzie kupić dobre i jakie otwory najbardziej się używa.
Moroj
11-23-2014, 08:18 PM #1

Chciałbym kupić walcarkę i mam pytanie.Widziałem walcarkę uniwersalną czyli na jednym wałku rowki i płaska.Pytanie-lepiej taką czy z wymiennymi wałkami. Na jakie grubości drutu powinna być walcarka .Proszę też poradę na temat przeciągadła gdzie kupić dobre i jakie otwory najbardziej się używa.

Erddill
wytwórca chińskich podróbek
674
11-23-2014, 11:14 PM
O walcarkach bylo ostatnio w dziale "Pytania - ogloszenia .." poczytaj sobie . Przeciagadla - dobre = nie sa tanie .. jakie otwory , serio ???? ...hmmm ja dzis "zaliczylem " np. 2.3 ,2.2 , 2.1 i tak do 1,4 bo taki drut potrzebowalem .

a tak powaznie rozpietosc i walcarek i przeciagadel jest spora ....okresl sie , co chcesz robic ...poczytaj forum, A JAK NIE ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZI na swoje pytania wtedy - PYTAJ w nowym watku .
powodzenia
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-24-2014, 01:56 PM przez Erddill.

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .
Erddill
11-23-2014, 11:14 PM #2

O walcarkach bylo ostatnio w dziale "Pytania - ogloszenia .." poczytaj sobie . Przeciagadla - dobre = nie sa tanie .. jakie otwory , serio ???? ...hmmm ja dzis "zaliczylem " np. 2.3 ,2.2 , 2.1 i tak do 1,4 bo taki drut potrzebowalem .

a tak powaznie rozpietosc i walcarek i przeciagadel jest spora ....okresl sie , co chcesz robic ...poczytaj forum, A JAK NIE ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZI na swoje pytania wtedy - PYTAJ w nowym watku .
powodzenia

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .

BoBig
Złoty
132
11-25-2014, 10:42 PM
I przenigdy nie kupuj przeciągadła w firmie TOMMO.
Ten aortyment do niczego się nie nadaje.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-25-2014, 10:43 PM przez BoBig.
BoBig
11-25-2014, 10:42 PM #3

I przenigdy nie kupuj przeciągadła w firmie TOMMO.
Ten aortyment do niczego się nie nadaje.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości