Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM FIRMY, SKLEPY i HURTOWNIE Poszukuję producenta wyrobów z czerwonego złota

Poszukuję producenta wyrobów z czerwonego złota

Poszukuję producenta wyrobów z czerwonego złota

bialaskl
Platynowy
307
02-17-2010, 07:07 PM
Witam,
poszukuję producenta czerwonego złota, może ma ktoś informację gdzie w tej sprawie mogę się zgłosić?
Pozdrawiam
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2010, 11:16 AM przez bialaskl.
bialaskl
02-17-2010, 07:07 PM #1

Witam,
poszukuję producenta czerwonego złota, może ma ktoś informację gdzie w tej sprawie mogę się zgłosić?
Pozdrawiam

KuferekPerel.pl
Unregistered

12-03-2010, 10:52 PM
Myślę że o to należałoby zapytać dobrego jubilera z Twojej miejscowości,chociaż spodziewaj się,że nie każdy może się podjąć wykonania czerwonego złota. A w jakim celu potrzebujesz? Jeśli można wiedzieć oczywiścieUśmiech
KuferekPerel.pl
12-03-2010, 10:52 PM #2

Myślę że o to należałoby zapytać dobrego jubilera z Twojej miejscowości,chociaż spodziewaj się,że nie każdy może się podjąć wykonania czerwonego złota. A w jakim celu potrzebujesz? Jeśli można wiedzieć oczywiścieUśmiech

bialaskl
Platynowy
307
12-04-2010, 10:58 AM
Potrzebuję wyrobów z czerwonego złota do sprzedaży, więc złotnik z mojej miejscowości i okolic nie wchodzi w grę. Myślałem raczej o hurtowniku lub producencie który zajmuje się produkcją masową.
bialaskl
12-04-2010, 10:58 AM #3

Potrzebuję wyrobów z czerwonego złota do sprzedaży, więc złotnik z mojej miejscowości i okolic nie wchodzi w grę. Myślałem raczej o hurtowniku lub producencie który zajmuje się produkcją masową.

KuferekPerel.pl
Unregistered

01-13-2011, 02:11 PM
Posiadam w swoim sklepie bogatą kolekcje biżuterii,wiec jeśli coś by Cię zainteresowało,to zapraszamUśmiech Porozglądaj się w internecie,może tam znajdziesz hurtownika,ja niestety nie mam żadnego namiaru.
KuferekPerel.pl
01-13-2011, 02:11 PM #4

Posiadam w swoim sklepie bogatą kolekcje biżuterii,wiec jeśli coś by Cię zainteresowało,to zapraszamUśmiech Porozglądaj się w internecie,może tam znajdziesz hurtownika,ja niestety nie mam żadnego namiaru.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości