Zlecę wykonanie pierścionka zaręczynowego - wzór
Zlecę wykonanie pierścionka zaręczynowego - wzór
(02-25-2015, 01:05 PM)maficzek Wątpię, byście mieli o czym dyskutować
Absolutnie, zlecenie się nie zdezaktualizowało. Widzę tylko, że na tym forum dyskusja jest absolutnie jałowa.
(02-25-2015, 01:05 PM)maficzek Wątpię, byście mieli o czym dyskutować
Absolutnie, zlecenie się nie zdezaktualizowało. Widzę tylko, że na tym forum dyskusja jest absolutnie jałowa.

Bo znajdzie się sporo osób, które z takim bucem nie będzie chciało współpracować.A to ja jestem jubilerem, czy Wy? Można się zgłaszać na to forum tylko z pomysłami w 100% dopracowanymi, od A do Z?! Napisałem między innymi po to, byście mogli jakoś doradzić - nie znam się na kamieniach, próbach itd. Zaprezentowałem jedynie wzór, który się podoba. Trafiłem z kolei na bandę arogantów, o niezwykle wysokim mniemaniu.
Ale ok, jakieś kontakty pozyskałem, mogę już kulturalnie korespondować poza tym forum 
Wam z kolei życzę trochę pokory, bo kiedyś to Wam będzie potrzebna pomoc jakiegoś fachowca. I może Ci być wtedy kfadraciku naprawdę smutno
Bo znajdzie się sporo osób, które z takim bucem nie będzie chciało współpracować.
Pozdrawiam i żegnam ;]
Drogi Maficzku pokazałeś na zdjęciu mercedesa a sugerujesz,że stać Cię na „malucha” Nie dziw się, że dostałeś taką odpowiedź. Większość z nas ma do czynienia z klientami, którzy chcą mieć „códa” za niewielkie pieniądze. Jeżeli poszukasz w sklepach to coś podobnego znajdziesz za ok 1500 zt. Ceny podane przeze mnie i Kolorowego są realnymi cenami za taką usługę. Może Ty garnki lepisz po parę złotych, ale wykonanie takiego pierścionka to wiele godzin żmudnej i precyzyjnej pracy.