GRAWEROWANIE
GRAWEROWANIE
(05-21-2015, 08:25 AM)Erddill Jeśli masz jakaś stronę to podaj chętnie pooglądam ...co do zegarków , "zbieram " zdjęcia zegarków kieszonkowych ( tu zwanych "onion watch " ) ok 17 wiek i trochę młodsze ....jest pod urokiem precyzji wykonania , mechanizmów wykorzystujących łańcuch jako napęd .... Ręcznie grawerowana całość , mogę patrzeć godzinami ... Niestety zbieram zdjęcia (chwilowo ) nie mam wolnych 6 tys.£ na zbyciu![]()
![]()
(05-21-2015, 08:25 AM)Erddill Jeśli masz jakaś stronę to podaj chętnie pooglądam ...co do zegarków , "zbieram " zdjęcia zegarków kieszonkowych ( tu zwanych "onion watch " ) ok 17 wiek i trochę młodsze ....jest pod urokiem precyzji wykonania , mechanizmów wykorzystujących łańcuch jako napęd .... Ręcznie grawerowana całość , mogę patrzeć godzinami ... Niestety zbieram zdjęcia (chwilowo ) nie mam wolnych 6 tys.£ na zbyciu![]()
![]()
Ostatnio skontaktował się ze mną jeden Jubiler (on raczej od grubych zamówień) z propozycja współpracy m.i. pave i inne zakucia, rzecz jasna musiałem jemu cos pokazać, pilnie wykonałem pave z byle jakich 1.25, jakość foto nie bardzo, nawet nie wrzucałem do myjki pod kamykami pasta mizerna, ale kamyki postawione równo na żywo to widać. "Klienta" jakość zadowoliła na 100%
Wrzucam tutaj film z grawerowania w stali nierdzewnej bo to chyba najbardziej odpowiedni dział.
Zdjęcie gotowej tablicy.