Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA Łączenie srebra z drewnem

Łączenie srebra z drewnem

Łączenie srebra z drewnem

Strony (2): Wstecz 1 2
Nordwind
Platynowy
470
06-02-2015, 10:52 PM
No Widzisz co źródło to inne informacje - o własnościach leczniczych tez słyszałem . Utkwiły mi tylko słowa jednego z kolegów ze lepiej na zimne dmuchać i wziasc lepiej coś pewniejszego.
Wybrałem Heban i jak widzę jest często do biżuterii używany. (Dlatego go wybrałem )
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2015, 10:53 PM przez Nordwind.
Nordwind
06-02-2015, 10:52 PM #11

No Widzisz co źródło to inne informacje - o własnościach leczniczych tez słyszałem . Utkwiły mi tylko słowa jednego z kolegów ze lepiej na zimne dmuchać i wziasc lepiej coś pewniejszego.
Wybrałem Heban i jak widzę jest często do biżuterii używany. (Dlatego go wybrałem )

Erddill
wytwórca chińskich podróbek
674
06-02-2015, 10:59 PM
(06-02-2015, 10:52 PM)Nordwind No Widzisz co źródło to inne informacje - o własnościach leczniczych tez słyszałem . Utkwiły mi tylko słowa jednego z kolegów ze lepiej na zimne dmuchać i wziasc lepiej coś pewniejszego.
Wybrałem Heban i jak widzę jest często do biżuterii używany.   (Dlatego go wybrałem )

Strzezonego .....
Dobrze ,ze zwrociles uwage ... lepiej sprawdzic , na sobie , niz sie pozniej klientowi tlumaczyc .

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .
Erddill
06-02-2015, 10:59 PM #12

(06-02-2015, 10:52 PM)Nordwind No Widzisz co źródło to inne informacje - o własnościach leczniczych tez słyszałem . Utkwiły mi tylko słowa jednego z kolegów ze lepiej na zimne dmuchać i wziasc lepiej coś pewniejszego.
Wybrałem Heban i jak widzę jest często do biżuterii używany.   (Dlatego go wybrałem )

Strzezonego .....
Dobrze ,ze zwrociles uwage ... lepiej sprawdzic , na sobie , niz sie pozniej klientowi tlumaczyc .

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .

Strony (2): Wstecz 1 2
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości