Proba wycenienia i czy da sie wykonac
Proba wycenienia i czy da sie wykonac
ocencie samiWitam.
Znalazlem w internecie pewien obrazek/projekt ktory zaparl mi dech w piersi!
jestem ciekaw czy da sie go zrobic i jesli tak ile by to kosztowalo. co do materialow tez prosze o pomoc bo sam nie jestem pewien
ocencie sami
http://worldofgothic.de/screenshots/amulett/jogurd.jpg
To chyba nie wiele zmieni, żółtego jest więcej.
Mógł by być teoretycznie mosiądz, ale o ile materiały na zrobienie odlewu są tanie, ktoś musi zrobić model, a to też tanie nie jest. Z takimi wisiorkami na zamówienie jest jak z markowymi samochodami. Jeśli pytasz ile to kosztuje, to znaczy, że cię nie stać...
Choć musisz szukać, gdyby miało być z samego srebra, a ktoś by Ci to zrobił np. w Art Clay..
Może i w kilkuset złotych byś się zmieścił z materiałem. Ale bez robocizny.
co do odlewu to raczej nie przejdzie chodziasz faktycznie nie znam sie zabardzo na tych sprawach. Dopiero sam proboje sie czegos nauczyc
wielkie dizeki za pomoc . Jak by ktos mial jescze jakies opinie na ten temat z checia poslucham
Faktycznie narazie nie mam kasy. Ale pytalem w celu zobaczenia ile bede musial na to oszczedzic
co do odlewu to raczej nie przejdzie chodziasz faktycznie nie znam sie zabardzo na tych sprawach. Dopiero sam proboje sie czegos nauczyc
wielkie dizeki za pomoc . Jak by ktos mial jescze jakies opinie na ten temat z checia poslucham

Jeżeli nie chcesz odlewu to pomnóż kwotę odlewu razy 2 przynajmniej. 
W Art Clay mogło by się udać tylko czy jest mosiężny AC? miedziany i brązowy jest ale mosiężny?
W AC myślę ze do 1k byś się zamkną ale i jakościowo by to pewnie nie wyglądało tak jak tutaj.
Projekt z wosku zawsze można zrobić metodą CNC. Tylko ktoś to musi wtedy przerysować do formatu 3D