Srebny pierścionek z diamentami.
Srebny pierścionek z diamentami.
Witam.
Chciałabym sprzedać pierścionek. Potrzebuje pomocy. Ile wart może być pierścionek ? Dodam że przy zakupie jego wartość wynosiła 1100 funtów brytyjskich. Wiem że nie dostane za niego tyle ile kosztował, więc czy mogłby ktoś mi pomóc i powiedzieć za ile mogłabym go sprzedać. Pozdrawiam Laura
(07-10-2015, 05:25 PM)lauramaja94 Witam.
Chciałabym sprzedać pierścionek. Potrzebuje pomocy. Ile wart może być pierścionek ? Dodam że przy zakupie jego wartość wynosiła 1100 funtów brytyjskich. Wiem że nie dostane za niego tyle ile kosztował, więc czy mogłby ktoś mi pomóc i powiedzieć za ile mogłabym go sprzedać. Pozdrawiam Laura
(07-10-2015, 05:25 PM)lauramaja94 Witam.
(07-10-2015, 07:12 PM)silverpaul Srebrny z brylantami to bezsens! Trzeba go zobaczyć a zwłaszcza te "brylanty", taki certyfikat samemu można wydrukować. Po zdjęciach max 50 zł( pięćdziesiąt)
Dziękuje za odpowiedz. Taki dostałam. Czy można jakoś samemu sprawdzić czy te diamenty to diamenty ?
Są testery do diamentów bezproblemu do nabycia, ale podejdź do "dobrego" lombardu tam powinni mieć i Ci sprawdzą.Nic dziwnego że diamenty są w srebrze, od dawien dawna oprawiano diamenty w sreberko aż do początku 20 wieku, srebrna biżuteria współczesna też się nimi szczyci nawet ta chińska i jest niedroga .....Spróbuj zarysować rubinem jeśli zarysuje rubin/nawet syntetyczny/ to możesz już w miarę być pewna iż diamencik....