Sprzedam spawarkę PUK4
Sprzedam spawarkę PUK4

Do włocławka to kawałek jednak mam ale moze kiedys... 
Sprzetu masz sporo i to takiego $$$ wiec chyba i na brak klientow nie narzekasz, co?
Masz jakis duzy sklep czy raczej maly zakladzik?
Co do kąta to nie o tym akurat mowilem. Ale dobrze wiedziec ze tak to zrobiles i jakim frezem.
Ja mialem na mysli ze w krzyzu masz kąty zewnetrzne(>180*) i wewnetrzne(<180*)i wewnetrze zawsze wyjda "okrągle" z tego ze uzywasz obrotowego narzedzia skrawajacego. Ale przy kątach zewnetrznych tego problem nie wystepuje.

ciekawe ciekawe chociaz milion raz bardziej wole grawer reczny 
Blaszke miales juz tłoczona, tak?
Co do polerki iglowej to musisz poszukac dobrze. Osobiscie mam avalona pm200 chyba i sredni jest. Tzn dziala dobrze ale wkurza mnie ten programator.Nie ma normalnego zegarka tylko masz opcje dac "start" to jest na 60 sekund, albo od 1 do 9 cykli po 60 minut. Kompletnie bez sensu. Pojemnij jest to zwykle plastikowe pudelko kuchenne w dodatku zamyka sie "srednio" ale jest szczelne o dziwo. Okragle - a powinno byc 8 lub wiecej kątne. Troche za duze moim zdaniem gdyz iglowa do płaskich opwierzchni sie nie nadaje, a do malych rzeczy i lancuchow taka duza srednica jest zupelnie niepotrzebna. Mniejszy kanciaty pojemnik robilby to samo szybciej.