Witam na forum
Witam na forum
)Witam wszystkich.
Forum polecił mi znajomy, gdyż poszukuję osoby z Wrocławia, która w ramach charytatywnej akcji "Biżuteryjki dla WOŚP" pomogłaby i zaoksydowała kilka gotowych elementów ze srebra.
Sama zajmuję się tworzeniem biżuterii lecz niestety nie w dziedzinie jubilerskiej. Zawsze chciałam zajmować się tą tematyką ale los pokierował mnie w innym kierunku. Nie zmieniło to jednak moich upodobań, ani też nie zmniejszyło to moich westchnień do wszystkich "biźutków", które są wykonane ze srebra
)
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
(09-19-2015, 09:00 AM)Dorota(09-19-2015, 08:56 AM)Erddill no fajnie , cieszymy sie i tego tam podobne ....ale to nie jest dzial powitan na forum .
Miło mi. Owszem, nie jest ale wątek został tu właśnie przeniesiony z działu powitań. Widać, jednak admin stwierdził, że tu powinien być
(09-19-2015, 09:00 AM)Dorota(09-19-2015, 08:56 AM)Erddill no fajnie , cieszymy sie i tego tam podobne ....ale to nie jest dzial powitan na forum .
Miło mi. Owszem, nie jest ale wątek został tu właśnie przeniesiony z działu powitań. Widać, jednak admin stwierdził, że tu powinien być
(09-18-2015, 09:08 PM)Dorota Witam wszystkich.
Sama zajmuję się tworzeniem biżuterii lecz niestety nie w dziedzinie jubilerskiej.
Zawsze chciałam zajmować się tą tematyką ale los pokierował mnie w innym kierunku.

(09-18-2015, 09:08 PM)Dorota Witam wszystkich.
Sama zajmuję się tworzeniem biżuterii lecz niestety nie w dziedzinie jubilerskiej.
Zawsze chciałam zajmować się tą tematyką ale los pokierował mnie w innym kierunku.