eco maxi
eco maxi
https://www.youtube.com/watch?v=NEnmRUBf68w
widzieliście? Korzystaliście?
Pierwsze dwa etapy zapewne wszystkim znane. Chodzi mi o etap trzeci, nie chce mi się wierzyć że można na sucho tak wypolerować. Możliwe jest to?
Parę lat temu na stoisku firmy otec polerowali mi spinki do krawatu.
Wychodzą jak na filmie. 
toz to zwykle igly, potem ksztaltki a na koncu orzech. Wez pod uwage tylko to, ze ksztaltki beda zaokraglac cala powierzchnie i wlasciwie robia to w sposob niekontrolowany, poza tym nie dojda wszedzie.
(10-30-2015, 07:20 PM)bialaskl . Czemu te polerki są takie drogie? Jest jakiś tańszy substytut polerki wirowej?
(10-30-2015, 10:34 PM)cactoos(10-30-2015, 07:20 PM)bialaskl . Czemu te polerki są takie drogie? Jest jakiś tańszy substytut polerki wirowej?
![]()
A tak poważnie, wcale nie muszą być drogie. Można kupić używaną polerkę Olimpii, Argenty lub Avalonu.
To juz kwalifikuje sie na "vintage ", to bedzie drogie ....ale mała betoniarka z marketu da radę
(10-30-2015, 10:34 PM)cactoos(10-30-2015, 07:20 PM)bialaskl . Czemu te polerki są takie drogie? Jest jakiś tańszy substytut polerki wirowej?
![]()
A tak poważnie, wcale nie muszą być drogie. Można kupić używaną polerkę Olimpii, Argenty lub Avalonu.
To juz kwalifikuje sie na "vintage ", to bedzie drogie ....ale mała betoniarka z marketu da radę