Twoj.biz.pl zaprasza
Twoj.biz.pl zaprasza
Firma rozpoczęła działalność w 2002 roku pod nazwš FHU THN .Od poczštku jednym z profili jej działalności był import i sprzedaż włoskiej biżuterii.W 2005 roku firma uruchomiła własnš pracownię projektowš gdzie pod okiem artystów, przy wykorzystaniu półproduktów ze szkła weneckiego i kamieni naturalnych powstajš niepowtarzalne wzory biżuterii W 2007 roku w odpowiedzi na potrzeby rynku rozpoczęliśmy produkcję szklanych witryn ekspozycyjnych, oraz sprzedaż ekspozytorów do biżuterii.
Dzięki temu że jesteśmy w stanie kompleksowo obsłużyć klientów, możemy zaproponować niespotykane na naszym rynku, najlepsze warunki do rozpoczęcia i prowadzenia Punktów Handlowych z Biżuteriš Modowš.
Zapraszamy na www.Twoj.biz.pl
Edit:
Poprawiłem "krzaczki" na "ś".
nie jesteś osamotniony
Reklama powinna być czytelna, może warto ją napisac jeszcze raz?
Melman nie martw się, ja też to widzę
nie jesteś osamotniony
Reklama powinna być czytelna, może warto ją napisac jeszcze raz? 
Najgorsza jest ta belka która, losowo zmienia rozmiar tekstu odnośników.
Grafika "kontakt" w sekcji "jak zacząć" Wygląda strasznie dziecinnie. Nie jesteście firma młodą jak sam piszesz działacie już 8 lat, więc taka "biedna" stronka trochę dziwi i razi. Nie musi mieć wodotrysków ale niech nie wygląda jak zrobiona przez dziecko. 
Też mam krzaczki na w/w stronie, poza tym brzydka ta stronka pod względem graficznym.
Najgorsza jest ta belka która, losowo zmienia rozmiar tekstu odnośników.
Grafika "kontakt" w sekcji "jak zacząć" Wygląda strasznie dziecinnie. Nie jesteście firma młodą jak sam piszesz działacie już 8 lat, więc taka "biedna" stronka trochę dziwi i razi. Nie musi mieć wodotrysków ale niech nie wygląda jak zrobiona przez dziecko. 
P.S.
To tylko moje subiektywne odczucia.