Platyna
Platyna
, i pokazał byś coś z tych twoich platynek
[quote pid='27057' dateline='1462728042']
P.S. Tak czytam forum i zauważyłem, że nie ma żadnych sprawdzonych tutoriali jak co zrobić z filmami i zdjęciami. A szkoda. Dla początkujących byłaby to wielka kopalnia wiedzy, bo inaczej wygląda opis, a inaczej film gdzie krok po kroku pokazany jest każdy etap.
[/quote]
To do dzieła , nie ma na co czekać
, i pokazał byś coś z tych twoich platynek 
Tiaaa.... Zrobienie tutka, zapakowanie go na YT, wrzucenie na forum i opisanie to kilka godzin psu w dupę.
Wg mojego cennika - kilka stówek. Ja siadam do kompa zarabiać, albo "potrollować" na "Srebrnie".
Czyny społeczne już mnie nie bawią, zwłaszcza od kiedy Karol z "Bardinsa" powiedział na szkoleniu,
że często w celu przyśpieszenia renderingu, opłaca się pójść do sklepu i kupić dodatkową kartę
graficzną, bo przecież na renderingach się zarabia! A ja głupi, robię renderingi w ramach projektu
za darmo. I jeszcze miałbym tutoriale darmowe produkować? Bez żartów! Nawiasem mówiąc, kolega
który na swojej wiedzy i doświadczeniu w branży zarabia, zjebał mnie jak burą sukę za darmowe
edukowanie nie tyle pasjonatów co przedsiębiorców, którzy za wiedzę powinni zapłacić o ile chcą dzięki
niej zarabiać. Może i słusznie, bo wiedza jest towarem a np. kurs Rhino kosztuje 2000 zł za 3 dni. I co,
ma ktoś zapłacić 2000 zł. a potem się tą wiedzą dzielić darmo? Ja tam uważam, że do grobu tej wiedzy
nie zabiorę, ale dla firm szkoleniowych w branży jubilerskiej takie forum może być solą w oku, bo bywa
że za jeden dzień szkolenia, trzeba zapłacić 1000 ojro.
(06-13-2016, 03:00 PM)tatarata A nie mowilem ze to wiedza tajemna w naszym kraju ? I mialem racje.
(06-13-2016, 03:00 PM)tatarata A nie mowilem ze to wiedza tajemna w naszym kraju ? I mialem racje.
(06-14-2016, 04:21 AM)tatarata No wlasnie wszystko sprowadza sie do kasy niestety