Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM JUBILERSTWO stop białego złota 14k - jak zrobić

stop białego złota 14k - jak zrobić

stop białego złota 14k - jak zrobić

Strony (6): Wstecz 1 2 3 4 5 6
grausalat
Miedziany
7
08-18-2016, 09:43 AM
(08-17-2016, 09:55 PM)olaf
(08-16-2016, 08:27 PM)grausalat Witam wszystkich Uśmiech Panowie, gdzie/u kogo mogę zamówić odlew au/ag/pd w 14K? tak jak było omówione wcześniej, chcę uniknąć rodowania...
I czy ktoś z was robił białe palladowe w 9K? Z tego co wiem i co widać na obrazku Krissa jest ono wyjątkowo białe, na takim mi zależy..
Z góry dziękuję za odpowiedź Uśmiech

też szukałem rowiązania na białe palladowe, nie znalazłem w końcu lałem z ligury do białego, średnia to wygląda - dupy nie urywa, ale że to kolczyki do wszystko jest rodowane. 
Na dniach będe jednak próbował z palladu takze napisze jak wychodzi.    

@olaf dziękuję za odpowiedź! coraz więcej pytają mnie o palladowe bo dużo osób uczulonych na nikel, poza tym podobno obrabia się lepiej no i wygląd..
będę czekać z niecierpliwością na informację! pozdrawiam! Rozmarzony
grausalat
08-18-2016, 09:43 AM #51

(08-17-2016, 09:55 PM)olaf
(08-16-2016, 08:27 PM)grausalat Witam wszystkich Uśmiech Panowie, gdzie/u kogo mogę zamówić odlew au/ag/pd w 14K? tak jak było omówione wcześniej, chcę uniknąć rodowania...
I czy ktoś z was robił białe palladowe w 9K? Z tego co wiem i co widać na obrazku Krissa jest ono wyjątkowo białe, na takim mi zależy..
Z góry dziękuję za odpowiedź Uśmiech

też szukałem rowiązania na białe palladowe, nie znalazłem w końcu lałem z ligury do białego, średnia to wygląda - dupy nie urywa, ale że to kolczyki do wszystko jest rodowane. 
Na dniach będe jednak próbował z palladu takze napisze jak wychodzi.    

@olaf dziękuję za odpowiedź! coraz więcej pytają mnie o palladowe bo dużo osób uczulonych na nikel, poza tym podobno obrabia się lepiej no i wygląd..
będę czekać z niecierpliwością na informację! pozdrawiam! Rozmarzony

grausalat
Miedziany
7
08-18-2016, 09:50 AM
będę czekać z niecierpliwością na informację! pozdrawiam!
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-18-2016, 10:53 AM przez grausalat.
grausalat
08-18-2016, 09:50 AM #52

będę czekać z niecierpliwością na informację! pozdrawiam!

Strony (6): Wstecz 1 2 3 4 5 6
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości