Gdzie to kupie ?
Gdzie to kupie ?
muszę zrobić zapas brzeszczotów włosowych.... czy ktoś podzieli się namiarem na taniego dostawce?
aliexpress?
ps. nie chce zakładać nowego wątku....
Szkoda czasu. Kupuje od jakiegoś czasu u KociubyTanie ??? Rozumiem że wolisz złamać trzy tanie, lub bawić się doszlifowywaniem tego co
udało Ci się wyciąć tanim brzeszczotem
Szkoda czasu. Kupuje od jakiegoś czasu u Kociuby
w Krakowie brzeszczoty Platinium. Są droższe, ale Antilopy czy Glardon nie umywają się do nich.
Są ostre, tną tam gdzie chcesz. Jedyna wada, że są dość kruche.
(09-09-2016, 07:49 PM)kriss Tanie ??? Rozumiem że wolisz złamać trzy tanie, lub bawić się doszlifowywaniem tego co
udało Ci się wyciąć tanim brzeszczotemSzkoda czasu. Kupuje od jakiegoś czasu u Kociuby
w Krakowie brzeszczoty Platinium. Są droższe, ale Antilopy czy Glardon nie umywają się do nich.
(09-09-2016, 07:49 PM)kriss Tanie ??? Rozumiem że wolisz złamać trzy tanie, lub bawić się doszlifowywaniem tego co
udało Ci się wyciąć tanim brzeszczotemSzkoda czasu. Kupuje od jakiegoś czasu u Kociuby
W Antilopach chyba są podróby, bo kiedyś też miałem Piłki o których pisałem to dokładnie Pike Platinium. Warto spróbować. Są powtarzalne, nie kleszczą się, są bardzo ostre.
Tniesz tam gdzie chcesz, a nie tam gdzie piłka idzie. Ile razy człowiek rzucał błotem, bo chciał prosto a piłka cięła sobie
po skosie. Bierzesz kolejną a ta tnie w inną stronę i tak w kółko
W Antilopach chyba są podróby, bo kiedyś też miałem
taki problem.
Pike używałem faktycznie dobre ale mnie sprzedawali jako niby do platyny.... i własnie że się nie łamią że nawet supełek na cienkich rozmiarach można zawiązać... nie próbowałem wiązać ale naprawdę są niezłe. No cóż Antylopy i Vallorbe chyba fakytcznie też trafiałem na podróby bo jakoś ich była baaaaaardzo różna.
Kupował ktoś na Amazonie?
Bo tam za tuzin są po 1.5$ ale sprzedają w gossach po 17-18$ z przesyłka. Niby dobra cena.
też miałem przypadek, ze partia piłek antilope pękał jak chciały, parę tuzinów poszło do śmieci. Podejrzewałem, ze coś jest nie tak, ale że kupowałem je w z znanej pewnie wszystkim hurtowni jubilerskiej to nie przychodziło mi do głowy, ze mogą to być podróby. teraz mogę sie domyślać że to towar podróba. Wcześniej nigdy tak nie pękały.
czas zmienić dostawcę.
Cena ceną, ważne by dobrze cieły
(09-10-2016, 11:28 AM)Imenoq Kupował ktoś na Amazonie?
Bo tam za tuzin są po 1.5$ ale sprzedają w gossach po 17-18$ z przesyłka. Niby dobra cena.

(09-10-2016, 06:46 AM)kriss Piłki o których pisałem to dokładnie Pike Platinium. Warto spróbować.
(09-10-2016, 11:28 AM)Imenoq Kupował ktoś na Amazonie?

(09-10-2016, 06:46 AM)kriss Piłki o których pisałem to dokładnie Pike Platinium. Warto spróbować.