Moje zmagania z blachą...
Moje zmagania z blachą...
(09-21-2016, 08:26 AM)helmet Niestety kwiatki i motylki też słabo schodzą..

(09-21-2016, 08:26 AM)helmet Niestety kwiatki i motylki też słabo schodzą..

(09-21-2016, 01:23 AM)cactoos A ja gostka lubię. Pasuje mi rura od odkurzacza i organy.
Tak sobie myślę, że Giger robił steam punk, nim ów stał
się modny. Niestety ani Giger, ani steam punk nie są
pomysłami na zarobek. Ludeczkowie wolą kwiatki i motylki,
więc dostają kwiatki i motylki. Motylek z rurą od odkurzacza
w ... brrr!

(09-21-2016, 01:23 AM)cactoos A ja gostka lubię. Pasuje mi rura od odkurzacza i organy.
Tak sobie myślę, że Giger robił steam punk, nim ów stał
się modny. Niestety ani Giger, ani steam punk nie są
pomysłami na zarobek. Ludeczkowie wolą kwiatki i motylki,
więc dostają kwiatki i motylki. Motylek z rurą od odkurzacza
w ... brrr!

![[Obrazek: szamek1.jpg]](http://www.srebrnie.pl/fotki-na-forum/Konkurs2015/szamek1.jpg)
dla mnie jedna z lepszych biżu jaką widziałem przez ostatnie kilka lat

Ładne zdjęcie!!! Pewnie ze strony Muzeum Ziemi??!!! Dział Archeologia i Wykopaliska ??!!! Męski pierścień z wypustką!!! Pewnie był odznaczeniem dla bohatera, który mamuta w całości do jaskini zatargał
Ładny w swojej kategorii... hmmm... urodowej??
kolorowy![[Obrazek: szamek1.jpg]](http://www.srebrnie.pl/fotki-na-forum/Konkurs2015/szamek1.jpg)
A oto podobno nie udany odlew

Dzień dobry
Ładne zdjęcie!!! Pewnie ze strony Muzeum Ziemi??!!! Dział Archeologia i Wykopaliska ??!!! Męski pierścień z wypustką!!! Pewnie był odznaczeniem dla bohatera, który mamuta w całości do jaskini zatargał
(09-21-2016, 11:37 AM)mysz kolorowy
A oto podobno nie udany odlew![]()
![]()
![]()
![]()
Dzień dobryŁadne zdjęcie!!! Pewnie ze strony Muzeum Ziemi??!!! Dział Archeologia i Wykopaliska ??!!! Męski pierścień z wypustką!!! Pewnie był odznaczeniem dla bohatera, który mamuta w całości do jaskini zatargał
(09-21-2016, 11:37 AM)mysz kolorowy
![]()
![]()
![]()
Dzień dobryŁadne zdjęcie!!! Pewnie ze strony Muzeum Ziemi??!!! Dział Archeologia i Wykopaliska ??!!! Męski pierścień z wypustką!!! Pewnie był odznaczeniem dla bohatera, który mamuta w całości do jaskini zatargał
(09-21-2016, 11:52 AM)silverpaulCiiii.... bo chłopakom się podoba!!!(09-21-2016, 11:37 AM)mysz kolorowy
![]()
![]()
![]()
Brawo! Też uważam, że mało urodziwy. U mnie zasiliłby złom
Atawistyczne ciągoty przejawiają!! Samce Alfa!!
(09-21-2016, 11:52 AM)silverpaulCiiii.... bo chłopakom się podoba!!!(09-21-2016, 11:37 AM)mysz kolorowy
![]()
![]()
![]()
Brawo! Też uważam, że mało urodziwy. U mnie zasiliłby złom
Atawistyczne ciągoty przejawiają!! Samce Alfa!!
(09-21-2016, 12:17 PM)helmet Widzę, że nic tu się nie ukryje...inwigilacja totalnaW takim razie tematu cycków nie będę poruszał
(09-21-2016, 12:17 PM)helmet Widzę, że nic tu się nie ukryje...inwigilacja totalnaW takim razie tematu cycków nie będę poruszał