Co się dzieje z tym forum?
Co się dzieje z tym forum?
Od jakiegoś czasu tylko obserwuję forum, nie zadaję pytań, chociaż chciałabym. Dopiero się rozwijam, potrafię niewiele, ale udział w konkursie interesuje mnie, jednak widzę tu tylko spamy, na każde pytanie początkujących, czy prośby o pomoc w rązwiązaniu problemu forumowicze, którzy wiedzą więcej wyśmiewają się, upokarzają, pokazują swoją wyższość. Nie chcą się dzielić wiedzą, to nie. Ich prawo, ale proszę admina o usuwanie spamów, inaczej ten portal polegnie. Widzę że już wielu, zdolnych jubilerów (wygrywających konkursy) od dawna nie pisze. pozdrawiam. Nina.
(02-20-2017, 02:24 AM)Nina Od jakiegoś czasu tylko obserwuję forum, nie zadaję pytań, chociaż chciałabym. Dopiero się rozwijam, potrafię niewiele, ale udział w konkursie interesuje mnie, jednak widzę tu tylko spamy, na każde pytanie początkujących, czy prośby o pomoc w rązwiązaniu problemu forumowicze, którzy wiedzą więcej wyśmiewają się, upokarzają, pokazują swoją wyższość. Nie chcą się dzielić wiedzą, to nie. Ich prawo, ale proszę admina o usuwanie spamów, inaczej ten portal polegnie. Widzę że już wielu, zdolnych jubilerów (wygrywających konkursy) od dawna nie pisze. pozdrawiam. Nina.Droga Nino
lub "...przesyłanie niezamówionej informacji handlowej skierowanej do oznaczonego odbiorcy za pomocą środków komunikacji elektronicznej. " i spam to akurat jest szybko blokowany i moderowany na tym forum. To, o czym Piszesz to popularne tu off-topic czyli dygresja, wpis nie zwiazany z tematem. (02-20-2017, 02:24 AM)Nina Od jakiegoś czasu tylko obserwuję forum, nie zadaję pytań, chociaż chciałabym. Dopiero się rozwijam, potrafię niewiele, ale udział w konkursie interesuje mnie, jednak widzę tu tylko spamy, na każde pytanie początkujących, czy prośby o pomoc w rązwiązaniu problemu forumowicze, którzy wiedzą więcej wyśmiewają się, upokarzają, pokazują swoją wyższość. Nie chcą się dzielić wiedzą, to nie. Ich prawo, ale proszę admina o usuwanie spamów, inaczej ten portal polegnie. Widzę że już wielu, zdolnych jubilerów (wygrywających konkursy) od dawna nie pisze. pozdrawiam. Nina.Droga Nino
lub "...przesyłanie niezamówionej informacji handlowej skierowanej do oznaczonego odbiorcy za pomocą środków komunikacji elektronicznej. " i spam to akurat jest szybko blokowany i moderowany na tym forum. To, o czym Piszesz to popularne tu off-topic czyli dygresja, wpis nie zwiazany z tematem.
Ja też przepraszam wszystkich że tak powiem świeżaków za to że się rozwinełem do tego stopnia że nie wiem w co najpierw wsadzić ręce i już nie mam tyle czasu na forum.
(02-20-2017, 02:24 AM)Nina Od jakiegoś czasu tylko obserwuję forum, nie zadaję pytań, chociaż chciałabym. Dopiero się rozwijam, potrafię niewiele, ale udział w konkursie interesuje mnie, jednak widzę tu tylko spamy, na każde pytanie początkujących, czy prośby o pomoc w rązwiązaniu problemu forumowicze, którzy wiedzą więcej wyśmiewają się, upokarzają, pokazują swoją wyższość. Nie chcą się dzielić wiedzą, to nie. Ich prawo, ale proszę admina o usuwanie spamów, inaczej ten portal polegnie. Widzę że już wielu, zdolnych jubilerów (wygrywających konkursy) od dawna nie pisze. pozdrawiam. Nina.Dzień Dobry !.
(02-20-2017, 02:24 AM)Nina Od jakiegoś czasu tylko obserwuję forum, nie zadaję pytań, chociaż chciałabym. Dopiero się rozwijam, potrafię niewiele, ale udział w konkursie interesuje mnie, jednak widzę tu tylko spamy, na każde pytanie początkujących, czy prośby o pomoc w rązwiązaniu problemu forumowicze, którzy wiedzą więcej wyśmiewają się, upokarzają, pokazują swoją wyższość. Nie chcą się dzielić wiedzą, to nie. Ich prawo, ale proszę admina o usuwanie spamów, inaczej ten portal polegnie. Widzę że już wielu, zdolnych jubilerów (wygrywających konkursy) od dawna nie pisze. pozdrawiam. Nina.Dzień Dobry !.
Świeżakiem jestem od czterech lat, o lutowaniu, walcowaniu wiem dużo i o to nie będę pytać, moim mentorem są Olax i Krzysztex, (wspaniale artystycznie uzupełniające się małżeństwo) dużo mi pomagają, ale chcę czegoś więcej. Potrafię projektować, grawerować, mam w głowie wiele pomysłów, gorzej z techniką. Zarabiam głównie na wymyślaniu wzorów z półproduktów, czyli łączeniu gotowych łańcuszków z bursztynem, wyciętymi i zaprojektowanymi przeze mnie elementami ze srebra, ale to już mi nie wystarcza, przejście z zawodu medycznego do jubilerstwa to dla mnie duże wyzwanie. Uczę się i jeżeli pytam oczekuję pomocy. Pozdrawiam. Nina.
Pokaż co umiesz, a łatwiej będzie dyskutować.
@Nina trudno coś radzić. Osobiście mogę pomóc jeżeli widzę fotki i mogę się do nich ustosunkować. Zawód złotnika
to wiele lat pracy, doświadczeń i niepowodzeń
Pokaż co umiesz, a łatwiej będzie dyskutować.
(02-21-2017, 11:55 AM)kriss @Nina trudno coś radzić. ... Pokaż co umiesz, a łatwiej będzie dyskutować.