Zdjęcia waszych pracowni i patenty :)
Zdjęcia waszych pracowni i patenty :)
(07-05-2018, 07:00 PM)szrapnel Sąsiad - gustownie i schludnie, proste nowoczesne wnętrze (front od storny "salonu" krzywo przykręcili czy się poluzował?
Wrzucę też swój bałagan bo sie nigdy nie chwaliłem oraz konstrukt, który właśnie zmontowałem.
Powiększalnik to:
Statyw z lampy zaos - 20zł
Szkło powiększające - jak z teleskopu ale raczej jest to wizjer z muzeum - 5zł( zakupione w sklepie charytatywnym)
Odległość pola roboczego 10-18cm, średnica szkła 116mm.
(07-05-2018, 07:00 PM)szrapnel Sąsiad - gustownie i schludnie, proste nowoczesne wnętrze (front od storny "salonu" krzywo przykręcili czy się poluzował?
Wrzucę też swój bałagan bo sie nigdy nie chwaliłem oraz konstrukt, który właśnie zmontowałem.
Powiększalnik to:
Statyw z lampy zaos - 20zł
Szkło powiększające - jak z teleskopu ale raczej jest to wizjer z muzeum - 5zł( zakupione w sklepie charytatywnym)
Odległość pola roboczego 10-18cm, średnica szkła 116mm.
Tak wygląda moja malutka mobilna pracownia, którą po skończonej pracy rozkładam i klamoty chowam po dziurach żeby nie przeszkadzały i nie rzucały się w oczy .
(12-02-2021, 05:48 PM)kingbabilon Tak wygląda moja malutka mobilna pracownia, którą po skończonej pracy rozkładam i klamoty chowam po dziurach żeby nie przeszkadzały i nie rzucały się w oczy .
(12-02-2021, 05:48 PM)kingbabilon Tak wygląda moja malutka mobilna pracownia, którą po skończonej pracy rozkładam i klamoty chowam po dziurach żeby nie przeszkadzały i nie rzucały się w oczy .
Moja mała pracownia wzbogaciła się ostatnio o nowy hmm gadżet https://i.imgur.com/3SzLEtf.jpg a tak wyszły otwory testowe .
![[Obrazek: wiertarka.jpeg]](http://srebrnie.pl/fotki-na-forum/wiertarka.jpeg)
(01-12-2022, 09:35 PM)Emmix Pozwoliłem sobie wstawić zdjęcie w twojego posta.
Ciekawy gadżet, mam właśnie Dreamela taką wiertarkę.
Bez problemu wiercisz w kamieniach? Jakoś chłodzisz to wodą, czy masz jakieś wiertła diamentowe?
(01-12-2022, 09:35 PM)Emmix Pozwoliłem sobie wstawić zdjęcie w twojego posta.
Ciekawy gadżet, mam właśnie Dreamela taką wiertarkę.
Bez problemu wiercisz w kamieniach? Jakoś chłodzisz to wodą, czy masz jakieś wiertła diamentowe?