Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cześć - problem z informacją
Cześć / fajne zmiany w wyglądzie forum na plus :-
Niestety nie wyświetla się informacja o nowych postach od ostatniej wizyty co praktycznie uniemożliwia przeglądanie forum

Pozdrawiam leszek
Pozdrawiam.
Odpowiedz
(11-12-2023, 09:57 AM)GRAWERka napisał(a): Cześć / fajne zmiany w wyglądzie forum na plus :-
Niestety nie wyświetla się informacja o nowych postach od ostatniej wizyty co praktycznie uniemożliwia przeglądanie forum

Pozdrawiam leszek

Szata graficzna na telefonie może OK, ale na monitorze wygląda jak dla osób z upośledzeniem wzrokowym. Całość mało intuicyjna. 

Pozdrawiam wszystkich Kriss
Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/
Odpowiedz
(11-12-2023, 10:15 AM)kriss napisał(a):
(11-12-2023, 09:57 AM)GRAWERka napisał(a): Cześć / fajne zmiany w wyglądzie forum na plus :-

Pozdrawiam leszek

Szata graficzna na telefonie może OK, ale na monitorze wygląda jak dla osób z upośledzeniem wzrokowym. Całość mało intuicyjna. 

Kriss jesteśmy staruszkami ale młodym taki interfejs może się podobać. Ale niestety brak funkcji powiadomień ogranicza w procentach Nasze forum.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
(11-12-2023, 01:03 PM)GRAWERka napisał(a):
(11-12-2023, 10:15 AM)kriss napisał(a):

Pozdrawiam leszek

Kriss jesteśmy staruszkami ale młodym taki interfejs może się podobać. Ale niestety brak funkcji powiadomień ogranicza w procentach Nasze forum.

w 85 procentach
nie można edytować posta ? mam nowy komputer więc raczej problemy są po stronie admina forum
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Cześć / fajne zmiany w wyglądzie forum na plus :-

W ogóle nie da się odczytać forum bo wyświetlają mi się post z przed lat jako nowe

Admin śpisz ?

Pozdrawiam leszek
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Też się gubię. Ikony mało intuicyjne. Nie wiem jak wyglądają statystyki po zmianie skórki
Odpowiedz
Przyjmuję krytykę, poszukam innej skórki.
Odpowiedz
Na razie na szybko taki zielony styl.
Spróbuję jutro powalczyć i poszukać czegoś nowego, a może uda mi sie też dostosować poprzednią skórkę do tej wersji forum.

Wiadomo, stare jest najlepsze :-) niestety wszystko się aktualizuje i nie czasem te starsze wersje nie działaja jak powinny.
Odpowiedz
Dobra, jakoś się udało. Jest stary szablon.

Pozostawiłem kilka szablonów z testów:
Dark1.8
igame23
mybbpecet v1.1

Jeśli komuś bardzo ten aktualny nie leży, można sobie przełączyć na inny
Dark1.8
igame23
mybbpecet v1.1

na górze po prawej:
panel użytkownika/twój profil/edytuj opcje/ na samym dole : styl forum
i tu można sobie zmienić

Inne nie są wspierane, nie ma nagłówków i stopek, ale np jest białe tło w niektórych

Wiem, że ten nie jest idealny, są problemy z edycją, i jescze pare innych. Ale nie dam rady tego poprawić w najbliższym czasie. Jednak poszukam - obiecuję :-)
Odpowiedz
Cool Ząbki Teraz wygląda "do ludzi" Ząbki
Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości