Moje początki ;)
Moje początki ;)
(02-21-2012, 06:12 PM)angus Taki trochę mroczny, trochę fantastyczny jak z Władcy pierscieni. Jak rekwizyt do filmu fantasy. fajny styl.
(02-21-2012, 07:16 PM)magda Kageki robisz ładne rzeczy , mnie się podobają. Dawaj dalej.....
(02-21-2012, 06:12 PM)angus Taki trochę mroczny, trochę fantastyczny jak z Władcy pierscieni. Jak rekwizyt do filmu fantasy. fajny styl.
(02-21-2012, 07:16 PM)magda Kageki robisz ładne rzeczy , mnie się podobają. Dawaj dalej.....
Początki są zawsze trudne, ale jeżeli są efekty i dalsze działania są coraz lepsze to aż chce się działać w tym kierunku.
Diabelnie podoba mi się Twój styl, Kageki. Ta ornamentacja ze srebra przykuwa wzrok, jest bogata ale lekka i ma atrakcyjny wygląd, tak to widzę i odbieram.
A Tobie jak zwykle się nie podoba, hę? Może jesteś chorobliwym perfekcjonistą? To mogę zrozumieć. Sam mam tę przypadłość. Ciągle mi się zdaje, że "można było lepiej, ładniej". Ale mimo to mówię Ci rób i pokazuj. Moje stale klientki Cię podziwiają.
Takie mam robić to robię, mam wolną rękę, ale muszę się w miarę trzymać ustalonego kanonu. Nie widziałeś prac mojego szefa, przy nich to jest dziadostwo. Wiadomo, gdzie mi do mistrzów, ja nawet nie mam takiego doświadczenia.
To nie mój styl.
Takie mam robić to robię, mam wolną rękę, ale muszę się w miarę trzymać ustalonego kanonu. Nie widziałeś prac mojego szefa, przy nich to jest dziadostwo. Wiadomo, gdzie mi do mistrzów, ja nawet nie mam takiego doświadczenia.
Wszystko się podoba gdy nie ma się porównania z lepszym.
Szczerz, nie uważam że jest źle, jest o wiele lepiej niż choćby 1-2 miesiące temu.
(05-24-2012, 06:56 AM)kageki jest o wiele lepiej niż choćby 1-2 miesiące temu.