Moje początki ;)
Moje początki ;)
(05-24-2012, 09:18 AM)Anna Kageki, a Twoje prace gdzie można kupić? Gdzieś online wystawiasz? Podoba mi się kilka z Twoich wisiorów.
Szkoda, że nie jesteś babką, to bym na wymianę namawiała))
ja to tylko robię na zamówienie.Cytat:Swoją drogą dobrze, że nie mam bosa nad sobą.
Cytat:Kageki, świetnie ogląda się Twój wątek. Widać jak się rozwinąłeś.
Oczywiście perfekcja to jest coś do czego dążyć trzeba przez cały czas. Ale Ty podążasz szybko tą drogą!
(05-24-2012, 09:18 AM)Anna Kageki, a Twoje prace gdzie można kupić? Gdzieś online wystawiasz? Podoba mi się kilka z Twoich wisiorów.
Szkoda, że nie jesteś babką, to bym na wymianę namawiała))
ja to tylko robię na zamówienie.Cytat:Swoją drogą dobrze, że nie mam bosa nad sobą.
Cytat:Kageki, świetnie ogląda się Twój wątek. Widać jak się rozwinąłeś.
Oczywiście perfekcja to jest coś do czego dążyć trzeba przez cały czas. Ale Ty podążasz szybko tą drogą!
witam,kageki bardzo mi się podobają Twoje prace,jesteś skromny,a jest się czym chwalić,czy mógłbyś napisać,jak oprawiasz kamień,to czy robisz cargę,potem lutujesz do cargi blachę z ornamentem,czy z jednej blachy robisz całość,repusując przed włożeniem kamienia,jeżeli możesz to może być na priv.Pozdrawiam.
może niedługo i ja pokaże swoje prace i te z repusu.pozdr.
Sprawia większą radość niż gdy się zrobi samemu [przynajmniej jeśli o biżu chodzi
].Ale ja wolę gotowe, wiesz, takie "wypatrzone"
Sprawia większą radość niż gdy się zrobi samemu [przynajmniej jeśli o biżu chodzi
].
Nie tylko mówię do małża ale też słyszę, gdy ten odpowiada. Czasem myślę nad odwiedzeniem psychiatry, ale głosy mi podpowiadają, że to nie ma najmniejszego sensu.