Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA pierścionek

pierścionek

pierścionek

olgowa
Miedziany
1
09-21-2012, 08:49 PM
Dzień Dobry Uśmiech
mam pytanie dotyczące pierścionka którego dostałam od mojego chłopaka.
kupiony został we Włoszech i w ramach nieporozumienia językowego okazał się posrebrzany a nie srebrny ( a pomyśleć, żeby sprawdzić próbę to nie mógł bo nie miał o tym pojęcia). Pierścionek jest jak dla mnie śliczny, z czarnymi kamieniami w prostej oprawie, ale nie mogę w nim chodzić, bo dostaje uczulenia.
i tu zaczyna się moje pytanie. czy było by możliwe odtworzenie wzoru w innym materiale? i czy bardzo dużo by to kosztowało?
z góry dziękuję za odpowiedzi Uśmiech

Olga
olgowa
09-21-2012, 08:49 PM #1

Dzień Dobry Uśmiech
mam pytanie dotyczące pierścionka którego dostałam od mojego chłopaka.
kupiony został we Włoszech i w ramach nieporozumienia językowego okazał się posrebrzany a nie srebrny ( a pomyśleć, żeby sprawdzić próbę to nie mógł bo nie miał o tym pojęcia). Pierścionek jest jak dla mnie śliczny, z czarnymi kamieniami w prostej oprawie, ale nie mogę w nim chodzić, bo dostaje uczulenia.
i tu zaczyna się moje pytanie. czy było by możliwe odtworzenie wzoru w innym materiale? i czy bardzo dużo by to kosztowało?
z góry dziękuję za odpowiedzi Uśmiech

Olga

sopelka
Złoty
121
09-22-2012, 12:03 AM
Brak zdjęcia Uśmiech
Wrzuć jakieś zdjęcie tego pierścionka.
sopelka
09-22-2012, 12:03 AM #2

Brak zdjęcia Uśmiech
Wrzuć jakieś zdjęcie tego pierścionka.

Melman
Złoty
53
09-22-2012, 07:00 PM
Zawsze można odtworzyć wzór pierścionka. Niestety trudno znaleźć kogoś wykonującego biżuterię na zamówienie ze srebra. Wrzuć fotkę to można ocenić skalę trudności.
Melman
09-22-2012, 07:00 PM #3

Zawsze można odtworzyć wzór pierścionka. Niestety trudno znaleźć kogoś wykonującego biżuterię na zamówienie ze srebra. Wrzuć fotkę to można ocenić skalę trudności.

bafi
Platynowy
252
09-27-2012, 10:39 AM
Bez problemu mozna odtworzyc ale czy Ty jestes w stanie zaplacic za to odpowiednia cene? Jubiler, ktory bedzie nad tym siedzial, nie zrobi tego za 5zl...
bafi
09-27-2012, 10:39 AM #4

Bez problemu mozna odtworzyc ale czy Ty jestes w stanie zaplacic za to odpowiednia cene? Jubiler, ktory bedzie nad tym siedzial, nie zrobi tego za 5zl...

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości