Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA Blog o tworzeniu biżuterii srebrnej

Blog o tworzeniu biżuterii srebrnej

Blog o tworzeniu biżuterii srebrnej

ellect
Srebrny
11
12-29-2012, 04:31 PM
Witam, zakładam blog o tworzeniu biżuterii srebrnej, chciałbym w nim podzielić się moją pasją i doświadczeniami z dosyć długiej już pracy z biżuterią. Pierwsze kroki mam już za sobą, może niektóre porady przydadzą się. Sukcesywnie będę dodawał następne wpisy. W przygotowaniu: przeciąganie, rafinacja, tłoczenie, rurka i wiele innych.
Wszystkie opinie i podpowiedzi mile widziane.
Zapraszam Blog o tworzeniu biżuterii
Pozdrawiam
ellect
ellect
12-29-2012, 04:31 PM #1

Witam, zakładam blog o tworzeniu biżuterii srebrnej, chciałbym w nim podzielić się moją pasją i doświadczeniami z dosyć długiej już pracy z biżuterią. Pierwsze kroki mam już za sobą, może niektóre porady przydadzą się. Sukcesywnie będę dodawał następne wpisy. W przygotowaniu: przeciąganie, rafinacja, tłoczenie, rurka i wiele innych.
Wszystkie opinie i podpowiedzi mile widziane.
Zapraszam Blog o tworzeniu biżuterii
Pozdrawiam
ellect

angus
Super Moderator
611
01-02-2013, 10:44 PM
Witaj, Ellect! Nigdy dość pasjonatów i ludzi twórczych w tym kraju. Z przyjemnością będę zaglądał na Twój blog! Powodzenia! Uśmiech Cool
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2013, 10:45 PM przez angus.
angus
01-02-2013, 10:44 PM #2

Witaj, Ellect! Nigdy dość pasjonatów i ludzi twórczych w tym kraju. Z przyjemnością będę zaglądał na Twój blog! Powodzenia! Uśmiech Cool

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości