Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA platynowy łańcuszek

platynowy łańcuszek

platynowy łańcuszek

tilak
Miedziany
1
01-23-2013, 09:38 AM
Witam Forumowiczów :-)

Nie znam się zupełnie na jubilerstwie, a potrzebuję nabyć platynowy łańcuszek, niestety nie znalazłem takich ofert przez Internet w PL.

Podstawowe wymagania:
- możliwie wygodny -- do noszenia 24/7
- wysoka próba, najlepiej >= 0.950

Jeśli chodzi o kształt, to widziałem są różne typy łańcuszków np. wężowe (wyglądał na wygodny). Nie wiem które są najwygodniejsze. Na tym łańcuszku nic nie będę zawieszał, więc może to nawet nie musi być łańcuszek, a jedynie "obręcz"? Nie wiem jakie są typy biżuterii :-)

Czy może ktoś z forumowiczów wie gdzie mogę nabyć taki "łańcuszek"?
Na hasło "platinum chain" pojawia się kilka zagranicznych ofert niestety spróbowałem zamówić z dwóch i nie akceptują przesyłki do PL.

Z góry dziękuję za sugestie :-)
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-23-2013, 09:40 AM przez tilak.
tilak
01-23-2013, 09:38 AM #1

Witam Forumowiczów :-)

Nie znam się zupełnie na jubilerstwie, a potrzebuję nabyć platynowy łańcuszek, niestety nie znalazłem takich ofert przez Internet w PL.

Podstawowe wymagania:
- możliwie wygodny -- do noszenia 24/7
- wysoka próba, najlepiej >= 0.950

Jeśli chodzi o kształt, to widziałem są różne typy łańcuszków np. wężowe (wyglądał na wygodny). Nie wiem które są najwygodniejsze. Na tym łańcuszku nic nie będę zawieszał, więc może to nawet nie musi być łańcuszek, a jedynie "obręcz"? Nie wiem jakie są typy biżuterii :-)

Czy może ktoś z forumowiczów wie gdzie mogę nabyć taki "łańcuszek"?
Na hasło "platinum chain" pojawia się kilka zagranicznych ofert niestety spróbowałem zamówić z dwóch i nie akceptują przesyłki do PL.

Z góry dziękuję za sugestie :-)

01-21-2014, 11:17 AM
Niestety wielu sprzedawców, zwłaszcza z USA nie akceptuje przesyłki do PL. Poszukujesz wyrobu ekskluzywnego, dlatego musisz poświęcić trochę wysiłku, żeby coś znaleźć. Proponuję zarejestrować się na ebay-u i tam szukać. Widzę, że znasz angielski - poradzisz sobie !

Pozdrawiam - Marcin
cypisjestwkotlowni
01-21-2014, 11:17 AM #2

Niestety wielu sprzedawców, zwłaszcza z USA nie akceptuje przesyłki do PL. Poszukujesz wyrobu ekskluzywnego, dlatego musisz poświęcić trochę wysiłku, żeby coś znaleźć. Proponuję zarejestrować się na ebay-u i tam szukać. Widzę, że znasz angielski - poradzisz sobie !

Pozdrawiam - Marcin

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości