Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA kupie srebro

kupie srebro

kupie srebro

bart
Platynowy
359
08-26-2013, 08:22 AM
[/b]Jak w temacie. Jesli ktoś ma złom, łyżki, noże , nawet odpalone styki ze starych rodzielni elektrycznych to chętnie przytule takie srebro.
ceny jakie zapłące:w zaleznosci od ceny na giełdzie,
obecnie około 2tys zł za kilo odzysaanego srebra,próba 999.
Proponuje nastepujacą drogę: dogadujemy sie ile tego srebra jest i jaką może mieć próbę ( poniżej 0,5kg nie ma co wogóle gadac bo cena przesyłki i rafinacji leko podraza impreze a lepiej zeby sie te koszty rozkładały na wiekszą partie srebra.)
Ustalamy cene za kilogam odzyskanego granulatu 999, chętny wysyła do rafinacji-do promy- rafinują, dostajemy info ile wyszło po rafinacji, srebro zostaje w promie na moim rachunku ja natomiast wysyłam przelew.
w razie pytań, propozycji piszcie na priv.pzd bartek
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-26-2013, 08:23 AM przez bart.
bart
08-26-2013, 08:22 AM #1

[/b]Jak w temacie. Jesli ktoś ma złom, łyżki, noże , nawet odpalone styki ze starych rodzielni elektrycznych to chętnie przytule takie srebro.
ceny jakie zapłące:w zaleznosci od ceny na giełdzie,
obecnie około 2tys zł za kilo odzysaanego srebra,próba 999.
Proponuje nastepujacą drogę: dogadujemy sie ile tego srebra jest i jaką może mieć próbę ( poniżej 0,5kg nie ma co wogóle gadac bo cena przesyłki i rafinacji leko podraza impreze a lepiej zeby sie te koszty rozkładały na wiekszą partie srebra.)
Ustalamy cene za kilogam odzyskanego granulatu 999, chętny wysyła do rafinacji-do promy- rafinują, dostajemy info ile wyszło po rafinacji, srebro zostaje w promie na moim rachunku ja natomiast wysyłam przelew.
w razie pytań, propozycji piszcie na priv.pzd bartek

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości