Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA Twórcy i producenci biżuterii poszukiwani.

Twórcy i producenci biżuterii poszukiwani.

Twórcy i producenci biżuterii poszukiwani.

samud
Miedziany
7
10-31-2013, 11:45 PM
Jesteśmy firmą zajmującą się szeroko pojętym designem. Od jakiegoś czasu nasi zagraniczni partnerzy pytają nas o różnego rodzaju biżuterię którą moglibyśmy do nich eksportować.
Wszystkich zainteresowanych współpracą zapraszamy do przesyłania swojego portfolio na jewelry@DandQ.eu
W planie jest także stworzenie strony poświęconej polskiej biżuterii, oczywiście z myślą o eksporcie.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-31-2013, 11:46 PM przez samud.
samud
10-31-2013, 11:45 PM #1

Jesteśmy firmą zajmującą się szeroko pojętym designem. Od jakiegoś czasu nasi zagraniczni partnerzy pytają nas o różnego rodzaju biżuterię którą moglibyśmy do nich eksportować.
Wszystkich zainteresowanych współpracą zapraszamy do przesyłania swojego portfolio na jewelry@DandQ.eu
W planie jest także stworzenie strony poświęconej polskiej biżuterii, oczywiście z myślą o eksporcie.

cactoos
Diamentowy
1,585
11-01-2013, 09:51 AM
(10-31-2013, 11:45 PM)samud Jesteśmy firmą zajmującą się szeroko pojętym designem.

Również zajmuję się designem i bardzo chętnie przyjmę materiały z pomysłami. Puść oczko

Oczywiście...kiedyś...coś tam...może...w planie...
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2013, 09:54 AM przez cactoos.

"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi"   - Antoni Słonimski
cactoos
11-01-2013, 09:51 AM #2

(10-31-2013, 11:45 PM)samud Jesteśmy firmą zajmującą się szeroko pojętym designem.

Również zajmuję się designem i bardzo chętnie przyjmę materiały z pomysłami. Puść oczko

samud
Miedziany
7
11-01-2013, 10:29 AM
(11-01-2013, 09:51 AM)cactoos

Niestety głupota i podejrzliwość niektórych "polaczków" nie zna granic. Gdybyś wysilił się choć trochę (choć pewnie za wiele wymagam) i wbił w pasek adresu przeglądarki internetowej drugi człon adresu mailowego, to zobaczyłbyś że zajmujemy się meblami a nie biżuterią. Jeżeli będziemy potrzebować cudzych pomysłów na biżuterię, użyjemy zakładki "grafika" w wyszukiwarce Google.
samud
11-01-2013, 10:29 AM #3

(11-01-2013, 09:51 AM)cactoos

Niestety głupota i podejrzliwość niektórych "polaczków" nie zna granic. Gdybyś wysilił się choć trochę (choć pewnie za wiele wymagam) i wbił w pasek adresu przeglądarki internetowej drugi człon adresu mailowego, to zobaczyłbyś że zajmujemy się meblami a nie biżuterią. Jeżeli będziemy potrzebować cudzych pomysłów na biżuterię, użyjemy zakładki "grafika" w wyszukiwarce Google.

cactoos
Diamentowy
1,585
11-01-2013, 11:24 AM
Nagłówek postu @samud

samud Twórcy i producenci biżuterii poszukiwani.

i post później:

samud Gdybyś wysilił się choć trochę (choć pewnie za wiele wymagam) i wbił w pasek adresu przeglądarki internetowej drugi człon adresu mailowego, to zobaczyłbyś że zajmujemy się meblami a nie biżuterią.

(Zapewne powinienem odgadnąć oczywistą oczywistość, że "jewelry" w adresie mailowym oznacza meble ).

Pozostaje mi posłużyć się jeszcze jednym cytatem

samud Niestety głupota i (tu usunąłem zbędne słowo) niektórych "polaczków" nie zna granic

cactoos
11-01-2013, 11:24 AM #4

Nagłówek postu @samud

samud Twórcy i producenci biżuterii poszukiwani.

i post później:

samud Gdybyś wysilił się choć trochę (choć pewnie za wiele wymagam) i wbił w pasek adresu przeglądarki internetowej drugi człon adresu mailowego, to zobaczyłbyś że zajmujemy się meblami a nie biżuterią.

(Zapewne powinienem odgadnąć oczywistą oczywistość, że "jewelry" w adresie mailowym oznacza meble ).

Pozostaje mi posłużyć się jeszcze jednym cytatem

samud Niestety głupota i (tu usunąłem zbędne słowo) niektórych "polaczków" nie zna granic

samud
Miedziany
7
11-01-2013, 12:45 PM
Czytam swój post już kilka razy (oraz te poniżej) i nie mogę pojąć co w nim jest niezrozumiałe...
1. Nasi klienci poszukują ciekawej biżuterii.
2. My nie zajmujemy się jej produkcją dlatego poszukujemy twórców/producentów tejże biżuterii aby ją eksportować do tych właśnie klientów którzy jej poszukują.
3. Aby ułatwić obecnym oraz przyszłym naszym klientom wybór odpowiedniej dla nich biżuterii chcemy zrobić stronę internetową dzięki której mogliby ją odnaleźć.

Adres mailowy został stworzony tematycznie aby ułatwić kontakt i organizację.

A może prześlemy im opisy tekstowe: Wisiorek, ok. 30mm wys. i 20mm szerokości. Wykonany ze srebra, kolor srebrzysty. Po bokach 2 listki, lewy-wygięty w prawo, prawy-wygięty w lewo. Ilość łusek w bursztynie 345 i jedna malutka...

Proszę się 2 razy zastanowić zanim kogoś Pan zacznie oskarżać.

Z mojej strony koniec tematu.
Miłego dnia życzę.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2013, 12:48 PM przez samud.
samud
11-01-2013, 12:45 PM #5

Czytam swój post już kilka razy (oraz te poniżej) i nie mogę pojąć co w nim jest niezrozumiałe...
1. Nasi klienci poszukują ciekawej biżuterii.
2. My nie zajmujemy się jej produkcją dlatego poszukujemy twórców/producentów tejże biżuterii aby ją eksportować do tych właśnie klientów którzy jej poszukują.
3. Aby ułatwić obecnym oraz przyszłym naszym klientom wybór odpowiedniej dla nich biżuterii chcemy zrobić stronę internetową dzięki której mogliby ją odnaleźć.

Adres mailowy został stworzony tematycznie aby ułatwić kontakt i organizację.

A może prześlemy im opisy tekstowe: Wisiorek, ok. 30mm wys. i 20mm szerokości. Wykonany ze srebra, kolor srebrzysty. Po bokach 2 listki, lewy-wygięty w prawo, prawy-wygięty w lewo. Ilość łusek w bursztynie 345 i jedna malutka...

Proszę się 2 razy zastanowić zanim kogoś Pan zacznie oskarżać.

Z mojej strony koniec tematu.
Miłego dnia życzę.

cactoos
Diamentowy
1,585
11-01-2013, 04:12 PM
Oskarżać?
Emotka na końcu mojego posta oznacza sarkazm - co najwyżej.

Serdeczne dzięki za "głupiego polaczka".

No firma - palce lizać.

cactoos
11-01-2013, 04:12 PM #6

Oskarżać?
Emotka na końcu mojego posta oznacza sarkazm - co najwyżej.

Serdeczne dzięki za "głupiego polaczka".

No firma - palce lizać.

srebrofigaro
Platynowy
376
11-01-2013, 06:29 PM
cactoos...tyle w Tobie defetyzmu. Zostaw go dla siebie i nie zarażaj innych.
srebrofigaro
11-01-2013, 06:29 PM #7

cactoos...tyle w Tobie defetyzmu. Zostaw go dla siebie i nie zarażaj innych.

cactoos
Diamentowy
1,585
11-01-2013, 06:41 PM
Dlaczego defetyzmu? Realizmu raczej. Większość moich projektów znajduje w ofertach firm, którym z pewnością nic nie sprzedawałem.
Dlatego właśnie pozwoliłem sobie zażartować. Niestety użytkownicy tego forum są pozbawieni humoru i drażliwi jak komornik.
Wesołych świąt.

cactoos
11-01-2013, 06:41 PM #8

Dlaczego defetyzmu? Realizmu raczej. Większość moich projektów znajduje w ofertach firm, którym z pewnością nic nie sprzedawałem.
Dlatego właśnie pozwoliłem sobie zażartować. Niestety użytkownicy tego forum są pozbawieni humoru i drażliwi jak komornik.
Wesołych świąt.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości