wycena pierścionka
wycena pierścionka
witam serdecznie mam do państwa pytanie związku z wyceną mojego pierścionka chciałabym miej więcej dowiedzie sie ile ten pierścionek jest wart ... prosze o cene w przybliżeniu
dane pierścionek próba 750 i chyba brylanty bo jest jakieś oznaczenie 0,44 zdjęcia zostawiam z góry dziękuje
(02-20-2013, 03:35 PM)lenkaaa88 witam serdecznie mam do państwa pytanie związku z wyceną mojego pierścionka nie mam zaufania do jubilerów
(02-20-2013, 04:15 PM)lenkaaa88 nie mam zaufania do jubilerów
prosze o odpowiedz????
(02-20-2013, 04:15 PM)lenkaaa88 nie mam zaufania do jubilerów
prosze o odpowiedz????
(02-20-2013, 04:26 PM)cactoos [quote='lenkaaa88' pid='6835' dateline='1361373357']
nie mam zaufania do jubilerów
prosze o odpowiedz????
(02-20-2013, 04:26 PM)cactoos [quote='lenkaaa88' pid='6835' dateline='1361373357']
nie mam zaufania do jubilerów
prosze o odpowiedz????
[quote='cactoos' pid='6841' dateline='1361379150']
0,44 karata - łączna waga brylantów.
to nie jest pan w stanie mi powiedzieć miej więcej ile taki pierścionek byłby wart w sklepie.... ????? wiem że nie warto sprzedawac do skupu grosze bym za niego dostała.... jest on nalicytacji na allegro jako licytacja jest już 700 zł ... i 8 dni jeszcze do końca nie chce go sprzedać za tanio dlatego ciemna jestem w tych sprawach .... a pan sprzedał by go za 700 zł cena jest zadawalająca....
Rany!!! Przecież nawet nie wiem ile waży!
Nie wiem też, czy te kamienie to brylanty czy podmienione cyrkonie.
Jest jakaś wycena - certyfikat ?
Jeżeli cena jest dla pani zadowalająca, to proszę sprzedać.
Za mało mam danych aby go wycenić - a odpowiedzialności za wycenę "z czapy" na siebie brać nie zamierzam.
Cena złomu to max 110 zł. / gr. - tyle mogę powiedzieć. Kwestia kamieni jest otwarta.
ED.
Ja bym go na Allegro nie kupił - no chyba, że odbiór osobisty.
(02-20-2013, 06:15 PM)cactoos Rany!!! Przecież nawet nie wiem ile waży!
Za mało mam danych aby go wycenić - a odpowiedzialności za wycenę "z czapy" na siebie brać nie zamierzam.
Cena złomu to max 110 zł. / gr. - tyle mogę powiedzieć. Kwestia kamieni jest otwarta.
ED.
(02-20-2013, 06:15 PM)cactoos Rany!!! Przecież nawet nie wiem ile waży!
ED.