Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM GEMMOLOGIA Diamentowy deszcz

Diamentowy deszcz

Diamentowy deszcz

kowalski
Srebrny
36
08-09-2009, 08:47 PM
Zespół naukowców z Uniwersytetu Cincinnati (Ohio) skupiony wokół Kena Tarkensleya znalazł jeszcze jedno potwierdzenie teorii, według której bardzo dawno temu nad Ameryką Północną doszło do wybuchu pewnego obiektu kosmicznego. Wybuch ten doprowadził nie tylko do zmian klimatycznych, lecz również wywołał rzęsisty deszcz diamentów, złota i srebra, który przeszedł przez wschodnią część USA. Zdarzenie to miało miejsce w epoce lodowej.

http://www.focus.pl/newsy/zobacz/publika...we-deszcze

Amerykańscy naukowcy mają dziwne pomysły. Ale to chyba nie było by fajne. Gorsze niż grad Uśmiech
kowalski
08-09-2009, 08:47 PM #1

Zespół naukowców z Uniwersytetu Cincinnati (Ohio) skupiony wokół Kena Tarkensleya znalazł jeszcze jedno potwierdzenie teorii, według której bardzo dawno temu nad Ameryką Północną doszło do wybuchu pewnego obiektu kosmicznego. Wybuch ten doprowadził nie tylko do zmian klimatycznych, lecz również wywołał rzęsisty deszcz diamentów, złota i srebra, który przeszedł przez wschodnią część USA. Zdarzenie to miało miejsce w epoce lodowej.

http://www.focus.pl/newsy/zobacz/publika...we-deszcze

Amerykańscy naukowcy mają dziwne pomysły. Ale to chyba nie było by fajne. Gorsze niż grad Uśmiech

Emmix
Świeży właściciel lutownicy
372
08-17-2009, 12:43 PM
Ostatnio patrzyłem na metororyty, ale nie wiele coś ich było...

Niezły musiał by być meteoryt ze złota srebra i diamentów, ale coś mi się w to wierzyć nie chce. To taka amerykańska ściema na pewno.
Emmix
08-17-2009, 12:43 PM #2

Ostatnio patrzyłem na metororyty, ale nie wiele coś ich było...

Niezły musiał by być meteoryt ze złota srebra i diamentów, ale coś mi się w to wierzyć nie chce. To taka amerykańska ściema na pewno.

Megatron
Srebrny
22
09-06-2009, 09:22 PM
A w USA to wszystko takie super. A kukurydza to jak słupy telegraficzne Uśmiech
Megatron
09-06-2009, 09:22 PM #3

A w USA to wszystko takie super. A kukurydza to jak słupy telegraficzne Uśmiech

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości