Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie FORUM JUBILERSKIE FAQ - INFORMACJE - NEWSY Newsy Biżuteria z mlecznych zębów

Biżuteria z mlecznych zębów

Biżuteria z mlecznych zębów

Ankieta: Biżuteria z zębów jest
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.

Wzruszająca i piękna
0%
Votes 0
Ohydna i obrzydliwa
100.00%
Votes 6
Zupełnie zwycajna
0%
Votes 0

Razem 6 głosów 100%
admin
Administrator
619
03-03-2013, 09:44 AM
Biżuteria z mlecznych zębów własnego dziecka – czy to brzmi zbyt ekscentrycznie?

Na pomysł swoistego powtórnego wykorzystania, wydawać by się mogło, niepotrzebnych nikomu pierwszych zębów, wpadła Kim Kovel, zajmująca się wytwarzaniem biżuterii artystycznej. I tak oto dzięki dziecięcym ząbkom możecie oglądać to, co widać na zdjęciu powyżej i w galerii pod tekstem.

Le Knockout Collection to złocone, srebrzone, grawerowane lub wysadzane szlachetnymi kamieniami zęby mleczne dziecka, przerobione na kolczyki, naszyjniki czy wisiorki. Każdy wyrób jubilerski otrzymuje certyfikat autentyczności i niepowtarzalności. Złoto wykorzystywane do wytwarzania tej oryginalnej biżuterii pochodzi z odzysku.

[Obrazek: zabek_z_diamentem.jpg]

Więcej:
http://gadzetomania.pl/2010/01/11/bizuteria-z-zebow
admin
03-03-2013, 09:44 AM #1

Biżuteria z mlecznych zębów własnego dziecka – czy to brzmi zbyt ekscentrycznie?

Na pomysł swoistego powtórnego wykorzystania, wydawać by się mogło, niepotrzebnych nikomu pierwszych zębów, wpadła Kim Kovel, zajmująca się wytwarzaniem biżuterii artystycznej. I tak oto dzięki dziecięcym ząbkom możecie oglądać to, co widać na zdjęciu powyżej i w galerii pod tekstem.

Le Knockout Collection to złocone, srebrzone, grawerowane lub wysadzane szlachetnymi kamieniami zęby mleczne dziecka, przerobione na kolczyki, naszyjniki czy wisiorki. Każdy wyrób jubilerski otrzymuje certyfikat autentyczności i niepowtarzalności. Złoto wykorzystywane do wytwarzania tej oryginalnej biżuterii pochodzi z odzysku.

[Obrazek: zabek_z_diamentem.jpg]

Więcej:
http://gadzetomania.pl/2010/01/11/bizuteria-z-zebow

angus
Super Moderator
611
03-03-2013, 01:40 PM
Mnie lekkie ciarki po plecach przechodzą. Z drugiej strony, jeśli coś dotyczy dzieci powinno się kojarzyć pozytywnie, może za wyjątkiem zawartości docelowej pieluszki albo, jak się dziecku uleje Puść oczko ale chyba bym tego nie nosił ani nie robił dla innych. Łeee!
angus
03-03-2013, 01:40 PM #2

Mnie lekkie ciarki po plecach przechodzą. Z drugiej strony, jeśli coś dotyczy dzieci powinno się kojarzyć pozytywnie, może za wyjątkiem zawartości docelowej pieluszki albo, jak się dziecku uleje Puść oczko ale chyba bym tego nie nosił ani nie robił dla innych. Łeee!

kliw
Moderator
32
03-03-2013, 03:27 PM
Pomysł dziwny, mnie nie przekonuje.
kliw
03-03-2013, 03:27 PM #3

Pomysł dziwny, mnie nie przekonuje.

sopelka
Złoty
121
03-03-2013, 05:30 PM
Zdecydowanie nie dla mnie. Puść oczko) brryyy Puść oczko)
No ale różne są gusta. Puść oczko
sopelka
03-03-2013, 05:30 PM #4

Zdecydowanie nie dla mnie. Puść oczko) brryyy Puść oczko)
No ale różne są gusta. Puść oczko

krajan
Unregistered

03-03-2013, 07:16 PM
Nie wyobrażam sobie tego nosić. Jakieś granice rozsądku chyba są
krajan
03-03-2013, 07:16 PM #5

Nie wyobrażam sobie tego nosić. Jakieś granice rozsądku chyba są

angus
Super Moderator
611
03-04-2013, 07:26 AM
Jeszcze bardziej hardcorowo:
Załączone pliki
Miniatury

angus
03-04-2013, 07:26 AM #6

Jeszcze bardziej hardcorowo:

Załączone pliki
Miniatury

Strucja
Złoty
66
03-10-2013, 01:55 PM
Co prawda rozumiem radość matki z ząbków swojego dziecka, jednak oprawa tych perełek w złoto, to trochę przesada Uśmiech
Strucja
03-10-2013, 01:55 PM #7

Co prawda rozumiem radość matki z ząbków swojego dziecka, jednak oprawa tych perełek w złoto, to trochę przesada Uśmiech

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości