08-11-2013, 11:19 PM
Nie widziałem jeszcze takiej pracowni, słyszałem tylko o takich, dobry pomysł można pracować gdy nie ma ludzi.

Co nowego w pracowni i galerii
|
08-11-2013, 11:19 PM
Nie widziałem jeszcze takiej pracowni, słyszałem tylko o takich, dobry pomysł można pracować gdy nie ma ludzi.
![]()
I o to tu chodzi nie trace czasu i oszczedzam na personelu. A klient widzac ze cos tam klepie przy kupnie unikatu jest pewien ze zostalo to recznie wykonane
czasami zdaza sie ze widzac jeszcze nie gotowa prace placi zaliczke aby to wlasnie miec. Te plamy (slady stöp)na dywanie to piach z plazy
08-12-2013, 11:41 PM
Super! Gratuluję galerii/pracowni!
No i warsztaty z ludźmi - to jest coś, co sama też chciałabym kiedyś uruchomić u siebie. Fajnie to wszystko sobie zorganizowałeś - jeszcze raz gratuluję ![]()
08-13-2013, 08:32 PM
pięknie, a jeszcze ten widok na morze w bonusie
![]()
08-17-2013, 11:46 PM
Serdecznie dziekuje wszystkim za gratulacje i slowa uznania.
chodzi mi po glowie Taki pomysl aby dla poczatkujacych forumowiczöw zfotografowac i opisac caly proces wykonania wyrobu unikatowego od granulatu poprzez topienie walcowanie - itd............. do gotowego wyrobu. Naturalnie nie w jednym watku lecz podzielony na rozdzialy. Co o tym sadzicie - nie bedzie to za wiele nordwindöw w dziale "jak to jest zrobione " ??? A moze Jakis inny pomysl - chetnie poslucham.
08-18-2013, 10:21 AM
taka fotorelacja przydałaby sie ale nie dla początkujących tylko dla kupców bo to oni nie mają pojęcia ile pracy to wymaga...
![]() ![]()
08-19-2013, 07:36 PM
Super. Naprawdę fajne
![]() A co do przewodnika, to bardzo chętnie bym poczytał ;-)
10-25-2013, 09:41 PM
Klient znalazl na plazy takie oto kamienie i poprosil o oprawienie w srebro .
Nie chcialo mi sie z tym bawic no to cena zaporowa - nie pomoglo – 3 miesieczny termin tez nie pomoglo wiec zrobilem. ![]() ![]() ![]()
10-25-2013, 09:47 PM
Podoba mi się że nie powiedziałeś "nie" bez podania zawyżonej ceny i terminów, bo jest wielu takich którzy mówią, "nie opłaca mi się robić w srebrze" tylko mówią to bez podania ceny klientowi.
Klient się zgodził i wszyscy są zadowoleni. ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|