07-12-2013, 12:09 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2013, 12:47 AM przez Gemstones_Empire.)
(07-11-2013, 10:48 PM)no_sense napisał(a): Imenoq kobietą ?? rodzine pobudziłem na bank... tak sie uśmialem
p.s.Gemstones_Empire ale przyznaj ze jest to jedyna osoba na forum ktora jak widze posiada wiedze i konstruktywnie wchodzi w polemike, co dla mnie i innych sporo mniej obeznanych w temacie to spory kawałek wiedzy.
Jeśli nią nie jest to niech zmieni to na profilu hahahahahaahahah
"Dodatkowe informacje o Imenoq
To taki wycinek z informacji.
I tak w ogóle nie jest to konstruktywna polemika. Konstruktywna polemika nie polega na wytykaniu personalnie błędów a już tym bardziej nie z podtekstem w stylu "zrobię wszystko żebyś wypadł z tego forum bo ja tu rządzę". Imenoq tak się właśnie zachowuje. I per On/Ona lub ONO robi z siebie osobę która przede wszystkim nie ma innego sposobu na skupienie na sobie uwagi jak tylko pokłócić się z kimś publicznie, wytknąć n-błędów które ciągle muszę udowadniać na wszelakie sposoby że mam rację.
Wybaczcie ale mi klientów naprawdę nie brakuje, ludzi uważających mnie za autorytet czy szanujących moją pracę, którą naprawdę kocham - również. Imenoq nie szanuje pracy osób trzecich tylko szanuje najwyraźniej jedynie siebie i tych którzy nie próbują być lepsi od niej/niego (bóg wie kogo). Nie mam ani ochoty na dalszą tego typu polemikę ani na tego typu żenujące dyskusje. Jak jest taka/taki mądra/mądry to niech napisze podręcznik Może Pan Łapot albo Sobczak kupią po jednej sztuce jako wielcy wielbiciele Pani/Pana Imenoq Ja robię to co kocham i wiem że robię to dobrze. Bez względu na to co myśli sobie ON Ona LUB ONO
A skoro drogi no_sense uważasz że Imenoq to jedyna osoba która naprawdę na tym forum posiada wiedzę itp. to w ogóle już mnie nie dziwi ta zacięta rywalizacja...
A zamiast wytykać błędy można by to wszystko zrobić o wiele bardziej życzliwie (i mam tu na myśli w obie strony). A na tym etapie to wygląda to kiepsko.
Gdyby ktoś potrzebował rady, pomocy itp itd. Serdecznie zapraszam, piszcie wiadomości. Ja nie mam już ochoty na pisanie na tym forum na którym "imenoqtrialne" rządy nie pozwalają na swobodną wypowiedź bez spodziewania się za chwile odpowiedzi w stylu "kol Jakub nie powinien się wypowiadać..." tylko dlatego że był/była na kursie pana Sobczaka, na który prawdę powiedziawszy - szkoda byłoby mi pieniędzy. Więcej nauczy mnie mój profesor
Ach drogi Imenoq - nie jestem Twoim kolegą i nigdy nie będę. Także daruj sobie te per kolegowanie, którego wyraźnie sobie nie życzę.
Tyle w temacie.
P.S. Jak już szanowny Imenoq się szyderczo wypowie to moim zdaniem możecie zamknąć wątek.
Pozdrawiam
www.gemstonesempire.com
mój adres email: jaksch@gemstonesempire.com
Kamienie jubilerskie to moja życiowa pasja
mój adres email: jaksch@gemstonesempire.com
Kamienie jubilerskie to moja życiowa pasja