Witam forumowiczów -mam pytanie do znawców
mam starą obraczkę przywieziona w latach 60 z Rosji przez dziadka
wygląda ogólnie na srebrną ,ale nadal się błyszczy choc nigdy nie była czyszczona I ma kilka znaków wewnątrz -
zaczynam mieć wątpliwości że to srebro -wygląda na szlachetniejszy metal
zrobiłam zdjecie ale niestety nie jest ono najwyzszej jakosci bo zrobione telefonem
wyglada to tak ze najpierw jest prostokat wybity potem cyfra 3 a potem jeszcze scięty prostokat w prawym gornym rogu
wygląda ogólnie na srebrną ,ale nadal się błyszczy choc nigdy nie była czyszczona I ma kilka znaków wewnątrz -
zrobiłam zdjecie ale niestety nie jest ono najwyzszej jakosci bo zrobione telefonem
wyglada to tak ze najpierw jest prostokat wybity potem cyfra 3 a potem jeszcze scięty prostokat w prawym gornym rogu
(10-08-2013, 11:59 AM)halyna77 napisał(a): Witam forumowiczów -mam pytanie do znawców
wyglada to tak ze najpierw jest prostokat wybity potem cyfra 3 a potem jeszcze society prostokat w prawym gornym rogu