zlecę wykonanie biżuterii
zlecę wykonanie biżuterii
Szukam uzdolnionego pasjonaty, który podjąłby się wykonania kompletu biżuterii. Posiadam zebrany złom złota i kamienie, które chciałbym wykorzystać. Ma być to lokata kapitału, więc rozsądnie niski koszt wykonania będzie kluczowy. Chciałbym, żeby było to coś klasycznego, ewentualnie replika istniejących wzorów. Wycena takiej usługi w zakładach jubilerskich, które odwiedziłem, niestety nie pozwalała na to, żeby dało się takie przedsięwzięcie traktować jako lokatę kapitału. Jeśli znajdzie się tu ktoś zainteresowany nawiązaniem współpracy, proszę o info na priv
(03-28-2014, 10:42 AM)antoni tak, najlepiej jak by ktoś to zrobił za darmo - typowy polak
(03-28-2014, 12:07 PM)kageki Każdy chce jak najtaniej, co w tym dziwnego czy złego, nie chcesz to nie musisz robić za małą stawkę. Mnie tylko dziwi ta lokata kapitału, skoro to lokata to pewnie kamienie są jakieś droższe? I chcesz je oprawiać w srebro?
(03-28-2014, 10:42 AM)antoni tak, najlepiej jak by ktoś to zrobił za darmo - typowy polak
(03-28-2014, 12:07 PM)kageki Każdy chce jak najtaniej, co w tym dziwnego czy złego, nie chcesz to nie musisz robić za małą stawkę. Mnie tylko dziwi ta lokata kapitału, skoro to lokata to pewnie kamienie są jakieś droższe? I chcesz je oprawiać w srebro?