Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM JUBILERSTWO Brzeszczoty do piłki włosowej ?

Brzeszczoty do piłki włosowej ?

Brzeszczoty do piłki włosowej ?

chesel
Miedziany
6
04-04-2014, 11:59 AM
Jakie są najlepsze brzeszczoty do piłki włosowej?
Niektóre same z siebie 'skręcają' albo tępią sie po kilku pociągnięciach piłką.
Szukam brzeszczotów do metalu (srebro, miedź, mosiądź) i do wosku.
chesel
04-04-2014, 11:59 AM #1

Jakie są najlepsze brzeszczoty do piłki włosowej?
Niektóre same z siebie 'skręcają' albo tępią sie po kilku pociągnięciach piłką.
Szukam brzeszczotów do metalu (srebro, miedź, mosiądź) i do wosku.

Bizon
Srebrny
36
04-04-2014, 12:19 PM
1.Antilope
2.Vallorbe

Na tym nie oszczędzisz. Kupisz szajs, i nie porobisz.
Bizon
04-04-2014, 12:19 PM #2

1.Antilope
2.Vallorbe

Na tym nie oszczędzisz. Kupisz szajs, i nie porobisz.

chesel
Miedziany
6
04-04-2014, 12:33 PM
A do wosku sa jakies specjalne? Bo sa takie skrecane, ale trudno je kupic.
Na allegro pelno jest takich skreconych do drewna ale nie wiem, czy to to samo....
chesel
04-04-2014, 12:33 PM #3

A do wosku sa jakies specjalne? Bo sa takie skrecane, ale trudno je kupic.
Na allegro pelno jest takich skreconych do drewna ale nie wiem, czy to to samo....

Bizon
Srebrny
36
04-04-2014, 02:11 PM
Ja robiłem tymi do drewna, i tymi które okazywały się "nietrafione" do metalu. Na to zawsze było szkoda kasy, bo i tak potem trzeba "dogładzać".
Natomiast te do drewna mam jakieś czeskie, jak się napatoczy gdzieś pudełko to spiszę nazwę. Wyróżniają się długim wygłym zębem. Uśmiech
Ostre jak sto czortów.
Bizon
04-04-2014, 02:11 PM #4

Ja robiłem tymi do drewna, i tymi które okazywały się "nietrafione" do metalu. Na to zawsze było szkoda kasy, bo i tak potem trzeba "dogładzać".
Natomiast te do drewna mam jakieś czeskie, jak się napatoczy gdzieś pudełko to spiszę nazwę. Wyróżniają się długim wygłym zębem. Uśmiech
Ostre jak sto czortów.

bart
Platynowy
359
04-04-2014, 03:49 PM
hm.....zalezy od wosku...mam niebieski i tego cholerstwa niczym nie da sie ciac bo sie kleiUśmiech no prawie niczym, z koleji wosk sraczkowaty w kolorze tne brzeszczotami do metalu, wazne zeby nie przegrzac bo inaczej to co ciąłes ponowanie sie stapiaUśmiech
bart
04-04-2014, 03:49 PM #5

hm.....zalezy od wosku...mam niebieski i tego cholerstwa niczym nie da sie ciac bo sie kleiUśmiech no prawie niczym, z koleji wosk sraczkowaty w kolorze tne brzeszczotami do metalu, wazne zeby nie przegrzac bo inaczej to co ciąłes ponowanie sie stapiaUśmiech

Mizu
Złoty
145
04-13-2014, 05:01 PM
A brzeszczoty włosowe do platyny ? Co o nich sądzicie ? jeden kosztuje 10 zł ^^ , ale czy ktoś je sprawdzał, czy się nie łamią - tempią po kilku pociągnięciach ? Język
Mizu
04-13-2014, 05:01 PM #6

A brzeszczoty włosowe do platyny ? Co o nich sądzicie ? jeden kosztuje 10 zł ^^ , ale czy ktoś je sprawdzał, czy się nie łamią - tempią po kilku pociągnięciach ? Język

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości