|
Poszukują łańcuszka o splocie herringbone
|
|
02-06-2010, 08:27 PM
|
|||
|
|||
|
Poszukują łańcuszka o splocie herringbone
Witam. Poszukuję sklepu w PL, w którym mógłbym kupić łańcuszek wykonany splotem - herringbone (ości śledzie, jodełka).
http://cheapwholesalejewelry.com/shop/im...d-neck.jpg - tu przykład, ja szukam srebrnego. Dzięki za pomoc. |
|||
|
02-07-2010, 10:40 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2010 10:44 AM przez admin.)
|
|||
|
|||
|
RE: Poszukują łańcuszka o splocie herringbone
Nie spotkałem się z srebrnym łańcuszkiem tego typu. Oczywiście nie znaczy to, że nie ma takiego, ale możesz mieć problem ze znalezieniem w Polsce. Większość sklepów wysyła za granicę, więc nie musisz ograniczać się do naszego kraju.
|
|||
|
02-07-2010, 09:00 PM
|
|||
|
|||
|
Ok - dzięki wielkie.
A czy jesteś w stanie podać oprócz eBay'a jakiś pewny sklep (link) gdzie takie coś mógłbym kupić ? |
|||
|
02-08-2010, 10:00 PM
|
|||
|
|||
|
Chyba czeka Cię wpisanie w google "herringbone silver chain" i żmudne szukanie.
Srebrne znalazłem tu: http://www.iamgodcreated.com/catalog/pro...j541aka544 tylko 54 dolce. Ale chyba tylko w Kanadzie... |
|||
|
02-08-2010, 11:21 PM
|
|||
|
|||
|
Kurcze wrzuciłem ostatnio taki do tygla,powiedz jakiej długości szukasz,to poszukam jutro gdzieś w pracowni,może znajdę.
|
|||
|
02-11-2010, 09:42 PM
|
|||
|
|||
|
50/55, zależy też jak szeroki i ile waży.
|
|||
|
02-23-2010, 11:51 PM
|
|||
|
|||
|
niestety
wszystko co udało mi się znaleźć to tylko skrawki,i z tego co mi mówili,to już nie robią tego wzoru jeszcze gdzieś tam młucą takie ale drobnice i złote nawet mam taką branzoletkę dwu kolorową ale to damska jest.No nestety.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

wszystko co udało mi się znaleźć to tylko skrawki,i z tego co mi mówili,to już nie robią tego wzoru jeszcze gdzieś tam młucą takie ale drobnice i złote nawet mam taką branzoletkę dwu kolorową ale to damska jest.No nestety.