LUBLIN - Proszę o pomoc :)
LUBLIN - Proszę o pomoc :)
Na wstępie jako, że jestem tutaj nowy chciałbym powitać wszystkich forumowiczów.
Potrzebuję bardzo rady od osób, które orientują się w wyrobach tego zakładu w Lublinie:
Pracownia Jubilerska Stefan R... (nie podaję nazwiska, ponieważ zakładam, że wiadomo o jaki salon chodzi). Znajduje się on w bramie w Krakowskim Przedmieściu 26. Jest to mały zakładzik i kiedy przyszedłem do tego pana z katalogiem Savicki'ego (bo tam wybrałem interesujący mnie pierścionek z szafirem i diamentami), to wycenił mi go o niemal 600zł taniej.
Jak się prezentują jego wyroby? Jaka jest ich jakość wykonania? Jesteście zadowoleni z usług tego zakładu? Lepiej jednak zamówić w Savicki'm czy ten Pan lepiej wykona pierścionek?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
no to jeszcze podaj moze model pierscienia w katalogu i cene bo tak z gruchy z selera to ci nikt nic nie powie.
jesli pierscionek kosztuje gdzies tam np 2400zł w tym liczmy materiały - jokosc tak polowe albo i wiecej to - 1200 plus robota 1200 =2400 to jak ktoś che wziąśc za robote polowe bo 600zł jakos to sensownie brzmi -teoretycznie oczywiscie , bo to zalezy od ilsci pracy .
ale jesli pierscien kosztuje w oryginale np 1200zł a sam materia na niego powiien kosztowac np 1000 zł a gosc oferuje ze zrobi za 600 zł mniej no to juz by mi podpadało.
sprawdź wage i próbe pierscienia , przelicz po cenie rynkowej-tabele do znalezienia w necie. bedziesz miał jakies tam dane wyjsciowe, z kamieniami wiekszy problem ale spece z forum pewnie ci podadxą mniej wiecej widełki cenowe kamienia tylko okresl jakosc i wielkosc
Chciałbym zamówić obraz z nenufarami.
Czy pan malarz Bździdełko namaluje go tak samo jak pan Monet?
Co się dzieje z tymi ludźmi???
Ja wymiękam.
Gdybyście wiedzieli jak się powstrzymuję....
Jak się domyślam wyrób będzie odlewany. A zatem pytanie czy pan Stefan R ma dostęp do tego wzoru/gumy dobrej jakości. Jest taka szansa jeśli wzór jest popularny. Gdyby tak było to jakość pewnie będzie porównywalna. A czemu taniej chyba wszyscy wiemy za nazwę firmy trzeba dopłacić. Obejrzyj wyroby w pracowni zobacz jakość i sam osądź.
Cytat:Chciałbym zamówić obraz z nenufarami.
Ja wymiękam.
Cytat:Chciałbym zamówić obraz z nenufarami.
Ja wymiękam.