Pierwsze prace ( wrapki)
Pierwsze prace ( wrapki)
Przedstawiam moje pierwsze wypociny i zarazem pierwsze przygody ze srebrem
które gdzieś od lutego powoli nabierały tempa. Odkrywając jedną technikę za drugą (oczywiście na YT) nie wiedziałem do końca za co się brać
nr 1 agat
nr 2 labladoryt
nr 3 swaroski
nr 4 jakiś kryształ
potem był krzyżyk
a na końcu zupełnie całkowity spontan
Było i coś z miedzi
No i pierwsza praca począwszy od tygla.
Bardzo mocny start, ale tych wrapek to wcześniej nie robiłeś? Są chyba bardzo solidnie zrobione, jestem ciekaw ile czasu zajmuje zrobienie jednej wrapki z Twojej kolekcji i czy na drutach nie zostają ślady po narzędziach i czy nie haczą.? Ale bardzo o.k i zdjęcia fajne.
(09-24-2014, 09:39 PM)szafir Bardzo mocny start, ale tych wrapek to wcześniej nie robiłeś? Są chyba bardzo solidnie zrobione, jestem ciekaw ile czasu zajmuje zrobienie jednej wrapki z Twojej kolekcji i czy na drutach nie zostają ślady po narzędziach i czy nie haczą.? Ale bardzo o.k i zdjęcia fajne.
(09-24-2014, 09:39 PM)szafir Bardzo mocny start, ale tych wrapek to wcześniej nie robiłeś? Są chyba bardzo solidnie zrobione, jestem ciekaw ile czasu zajmuje zrobienie jednej wrapki z Twojej kolekcji i czy na drutach nie zostają ślady po narzędziach i czy nie haczą.? Ale bardzo o.k i zdjęcia fajne.
(09-25-2014, 07:28 AM)kriss druciki zwijać umiesz, lutować umiesz, oprawiać kamienie potrafisz, czyli zawód masz w ręce. Teraz tylko zabawa i eksperymentowanie z materiałem. Powodzenia
(09-25-2014, 07:28 AM)kriss druciki zwijać umiesz, lutować umiesz, oprawiać kamienie potrafisz, czyli zawód masz w ręce. Teraz tylko zabawa i eksperymentowanie z materiałem. Powodzenia
(09-25-2014, 09:04 AM)szafir Miałem na myśli zamieszczony zbiór prac a piszesz, że to właśnie rozwijasz i idziesz do przodu, widać determinację w działaniu i nie po najprostszej linii oporu.
(09-25-2014, 09:04 AM)szafir Miałem na myśli zamieszczony zbiór prac a piszesz, że to właśnie rozwijasz i idziesz do przodu, widać determinację w działaniu i nie po najprostszej linii oporu.
Pampalini cos mi się zdaje że Ty troszku dłużej w temacie siedzisz i nie jesteś już taki całkiem zielony. Chyba za skromnie tu na forum na początku wystartowałeś. Prace ładne. Oby tak dalej.
(09-25-2014, 07:28 PM)srebrofigaro Pampalini cos mi się zdaje że Ty troszku dłużej w temacie siedzisz i nie jesteś już taki całkiem zielony. Chyba za skromnie tu na forum na początku wystartowałeś. Prace ładne. Oby tak dalej.
(09-25-2014, 07:28 PM)srebrofigaro Pampalini cos mi się zdaje że Ty troszku dłużej w temacie siedzisz i nie jesteś już taki całkiem zielony. Chyba za skromnie tu na forum na początku wystartowałeś. Prace ładne. Oby tak dalej.