Sprzedaż biżuterii hand made
Sprzedaż biżuterii hand made
W dawnych czasach, współpracowałem z kilkoma handlowcami, którzy jeździli po galeriach w całej Polsce i tam to sprzedawali. Istnieje dzisiaj coś takiego? czy dzisiejsza sprzedaż oparta jest wyłącznie na internecie i tym co sam wylatam po galeriach? Nie ukrywam, że nie bardzo się do tego nadaję...aspołeczny jestem
Jeżeli chodzi o sprzedaż internetową, z moich obserwacji wynika, że droższe rzeczy się raczej nie sprzedają.. A może zna ktoś takiego handlowca, albo ze dwóch...to zapraszam na priv
Witam serdecznie.
Mam pytanie odnośnie systemu sprzedaży owej biżuterii w dzisiejszych czasach. Po około 16 latach przerwy, niedawno uruchomiłem swoją pracownię i udało mi się zrobić kilka, wydaje mi się, ciekawych przedmiotów... I jak to teraz sprzedać?? (bo kupiec podobno zawsze się znajdzie)
W dawnych czasach, współpracowałem z kilkoma handlowcami, którzy jeździli po galeriach w całej Polsce i tam to sprzedawali. Istnieje dzisiaj coś takiego? czy dzisiejsza sprzedaż oparta jest wyłącznie na internecie i tym co sam wylatam po galeriach? Nie ukrywam, że nie bardzo się do tego nadaję...aspołeczny jestem
Jeżeli chodzi o sprzedaż internetową, z moich obserwacji wynika, że droższe rzeczy się raczej nie sprzedają.. A może zna ktoś takiego handlowca, albo ze dwóch...to zapraszam na priv 
A pochwal się co zrobiłeś ? wrzuć na forum, byśmy podyskutowali itp. Jeśli robisz coś z kamieniami naturalnymi to mogę dać kontakt do jednego handlowca, ale wyroby muszą być że tak się wyrażę prima sort.
Cytat: Jeżeli chodzi o sprzedaż internetową, z moich obserwacji wynika, że droższe rzeczy się raczej nie sprzedają..
Cytat: Jeżeli chodzi o sprzedaż internetową, z moich obserwacji wynika, że droższe rzeczy się raczej nie sprzedają..
Aż miło popatrzeć i podziwiać taką robotę. W sklepach takiej biżuterii to jak na lekarstwo. Chyba, że ja patrzę nie w tych sklepach jubilerskich co trzeba. 

Dzięki panowie za słowa uznania 
Kageki, droższe to dla mnie powyżej np. 3-4 stów. Wchodziłem z ciekawości w niektóre propozycje np. na Dawandzie, moim zdaniem super, i warte swojej ceny. Zauważyłem, że autorzy w "sprzedanych" nie mają jakichś wielkich osiągnięć...z reguły prawie żadnych 
Chciałbym zaznaczyć, że przedmioty pokazane przeze mnie są w niższej półce cenowej, podałem tylko przykład, że moim zdaniem w internecie jest raczej mała szansa sprzedaży czegoś na prawdę pracochłonnego i ze smakiem, ale mogę się mylić...mam nadzieję bo chciałbym też i takie podłubać