01-25-2015, 10:36 PM
(01-25-2015, 06:54 PM)rubicon napisał(a): -....jezeli chodzi o prace to jest jeszcze duzo do zrobienia zdjecie nie wyrazne,ale one nie sa do polerki tylko jeszcze trzeba im wyprowadzic i zlikwidowac wszystkie rysy,jak wypolerujesz takie to wszystko zostanie,poler nie likwiduje rys.
zabawne ..potrzebowałeś zdjęcia żeby to w koncu zrozumieć ... bo właśnie o to od początku chodziło i pisałem to chyba 3 razy
(01-24-2015, 03:22 PM)rubicon napisał(a): -mnie,nie chodzi o dyskusje, a o fakty ,otoczaków nie obrabiam,ja pokaże nefryt i nie tylko,ale i ty mi pokaż Swoją pracę ok.
po pierwsze nie wiem co przez to chcesz udowodnić ?
po 2gie o jakie 'fakty' ci chodzi ...bo nie wiem która z informacji jaką się podzieliłem była błędna ?
i gdzie napisałem że twoja metoda jest nieprawidłowa ..
czy myślisz że istnieje tylko jedna 'prawidłowa' metoda którą wszyscy stosują ? ...bo odnosze wrażenie że chyba tak myślisz ?
po 3cie mówisz co ja 'twierdze' i co mam powiedzieć ..do tego ja nie używam wobec ciebie jakiś dziwnych 'określeń'
po 4te mi chodzi o dyskusje i napisałęm że nie biore udziału w tego typu 'dyskusjach' ..tym bardziej jak nie rozumiesz co pisze
poza tym używając określenie otoczak miałem na myśli kształt - ty pisząc otoczak miałeś na myśli kamień z rzeki
myślałem że to jest oczywiste..,.
dla mnie kamień z bębna o nieokreślonym kształcie to otoczak.
dla twojej informacji mnie raczej nie interesuje 'bębnówka'
tyle w temacie \
dziękuje za uwagę