03-03-2015, 08:07 PM
@kfadrat znam ten problem

Ankieta: W konkursie Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Wezmę udział na pewno | 14 | 35.90% | |
Myślę, by wziąć udział, ale zastanowię sie jeszcze | 15 | 38.46% | |
Będę tylko głosować | 10 | 25.64% | |
Razem | 39 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Wiosenny Konkurs
|
03-03-2015, 08:07 PM
Prace wrzucajcie w tym wątku, kriss ma rację.
Potem zrobię jakąś podstronę ze wszystkimi pracami by można je było wygodnie obejrzeć i porównać i zrobię formularz głosowania. Myślę, że z głosami będzie lepiej, forum ma w końcu ponad 1000 zarejestrowanych i ponad 300 takich użytkowników którzy bywają często.
03-03-2015, 08:11 PM
I problem rozwiązany, czekamy na pierwszych chętnych
![]() ![]()
03-03-2015, 09:04 PM
W zasadzie jaki jest motyw konkursu? Jak to rozumieć?
"Spojrzenie na współczesną biżuterię. Forma biżuteryjna odzwierciedleniem twoich inspiracji."
03-03-2015, 09:25 PM
@Kageki jak ma wyglądać wg. Ciebie współczesna biżuteria. Jak ty to widzisz
![]() Wejdź do mnie na G+ ( znowu autoreklama, może nie oberwie mi sie od Admina ) https://plus.google.com/u/0/+Krzysztof%C...sarz/posts Pacząc na prace innych twórców przychodzą mi różne dziwne pomysły. Sam lubię eksperymentować ![]() Wg Mnie każdy z nas robiąc biżuterię pokazuje swoją interpretację tego co go inspiruje
03-03-2015, 10:22 PM
tematy różnych konkursów to generalnie jedna wielka ściema, jak popatrzycie na tematy konkursów w Legnicy, Gdańsku ( Amberif) czy Prezentacji w Warszawie to naprawdę trzeba niezwykle napinać różne mięśnie, zwieracze i mózg żeby doszukać się jakiegokolwiek związku prac z tematem, tu szczególnie polecam "wstępniaki" pana S. Fijałkowskiego w konkursach w Legnicy i Gdańsku - kipiały ostrą filozofią a i tak każdy uczestnik przysyłał na konkurs co akurat miał , i doszukiwanie się po werdykcie jury jakiekolwiek sensu nie miało żadnego sensu
03-03-2015, 10:39 PM
Jędruś ma racje, tak jest na tego typu konkursach. Mam nadzieję, ze tu bedzie inaczej i nie wygra bursztynowy tampon...
03-04-2015, 08:18 AM
@jędruś jeżeli dobrze umiesz czytać, to na konkurs możesz wysłać każą swoją pracę, żeby zaprezentować siebie, a jurorem konkursu jest każdy z nas nie jakaś komisja
![]() żaden tampon nie ma szans na wygraną, ponieważ sędziami jesteśmy my nie jacyś pseudo "artyści" ![]()
03-04-2015, 08:49 AM
Zgodnie z propozycjami dodano do regulaminu fragment:
"Wszystkie przedmioty zaprezentowane w konkursie są własnością intelektualną i materialną twórcy i forum nie rości sobie jakichkolwiek praw do tych przedmiotów i projektów."
O konkurs!
Super! Z wielką przyjemnością obejrzę prace i zagłosuję. Proszę o zmianę w ankiecie (Będę tylko głosował) na formę uwzględniającą kobiety ;-) I takie się tu pojawiają, choć świat jubilerów w większej części jest męski, to nie w 100% |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|